Ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου  Αλέξανδρος Παρίσης βρέθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για  μια συνέντευξη  δίνοντας απαντήσεις σε όλα.

«Οι κεφαλλονίτες  ξέρουν ποιος είναι ο Παρίσης. Ξέρουν ότι έχω λόγο, έχω μπέσα και όραμα», ανέφερε αρχικά και ακολούθως ξεκίνησε να απαντά σε όλα όσα του προσάπτουν.  Τόνισε ότι η δημοτική αρχή έχει κάνει έργο, ξεκίνησαν από το Αργοστόλι καθώς είναι η πρωτεύουσα, όμως και σε άλλες περιοχές έχει γίνει έργο όπως είπε και τα απαρίθμησε. Επίσης τόνισε ότι με τόσο λίγα έσοδα και λίγο προσωπικό έχει καταφέρει να κρατήσει καθαρό το νησί.

Ρωτήθηκε για τις προτεραιότητες του και απάντησε πως «προτεραιότητά μας είναι να φροντίσουμε κυρίως την περιφέρεια και με έργα και όχι μόνο».

Κατηγόρησε τον υποψήφιο δήμαρχο με την Δημοτική Συμπολιτεία Θεόφιλο Μιχαλάτο για την θητεία του στην Λειβαθώ και μετά αναφέρθηκε και στις δικές του δικαστικές περιπέτειες και τις αναβολές που έχει πάρει η υπόθεσή του.

Αναφέρθηκε στο θέμα των έργων και είπε ότι αυτό που ακούγεται με την έλλειψη κυκλοφοριακής μελέτης είναι ένα παραμύθι καθώς κάθε καλοκαίρι οι δρόμοι που πλακοστρώθηκαν έκλειναν οπότε…

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει σωστά. Να τον κρίνει για όσα έκανε και να τον αξιολογήσουν με καθαρή συνείδηση. Επίσης κλείνοντας απάντησε και σε όλους αυτούς που λένε ότι μόλις και αν εκλεγεί θα παραιτηθεί και θα βάλει άλλον στην θέση του, ότι αυτό εκ του νόμου δεν γίνεται και δεν πρόκειται να το κάνει. «Και το 2023 θα είμαι πάλι υποψήφιος δήμαρχος» κατέληξε.

Αναδημοσιευση από www.965.gr