Ο Σπύρος Σαμούρης εκλέχθηκε στις αρχές του χρόνου στην προεδρία του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης και όπως λένε οι πληροφορίες, επίκεινται σημαντικές αλλαγές στο τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης.
Κακά τα ψέματα, το πούλμαν είναι το πιο φθηνό μεταφορικό μέσο και ο Σπύρος Σαμούρης με τους συνεργάτες του επιδιώκουν να το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δοθούν κίνητρα στους κατοίκους του νησιού για τη συχνή χρησιμοποίηση του ΚΤΕΛ, γεγονός που θα έχει θετικές επιπτώσεις στους επιβάτες. Φερ’ ειπείν, ακούγεται ότι θα μπουν στη ζωή μας τα χιλιόμετρα, που όσα περισσότερα κάνεις, τόσο θα μειώνεται η αξία του εισιτηρίου. Ένα ακόμα στοιχείο είναι ο εκσυγχρονισμός των λεωφορείων, που θα διαθέτει όλες τις ανέσεις. 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρόεδροι των ΚΤΕΛ Ιονίων νήσων θα έχουν αύριο Τρίτη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας, Ν. Σαντορινιός, για καίρια ζητήματα. Μεταξύ αυτών θα είναι και ο Σπύρος Σαμούρης. Ένα από τα θέματα είναι και η τροπολογία, με την οποία δίνεται η δυνατότητα επέκτασης του μέτρου του μεταφορικού ισοδύναμου και στις αεροπορικές μεταφορές των νησιωτών.

Αναδημοσίευση από www.kefaloniatimes.gr