Άλλωστε με το Φόρτε δεν πρόκειται …«να κολατσίσουν»!

ΟΙ …ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΡΙΕΣ…
«Έλα μωρέ, τι θέλει τώρα ο Φόρτες…»

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της υποψηφιότητας (με το ΣΥΡΙΖΑ) στον Πειραιά του αναπληρωτή καθηγητή του ΕΜΠ Νίκου Μπελαβίλα, κατευθείαν μου ήλθε στο μυαλό η Κεφαλονιά και η δήθεν απορία που εκπορεύεται από γνωστά κέντρα για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα Φόρτε, η οποία και έχει προκαλέσει ταραχή όπως έχει αποκαλύψει ο «Η» σε δημοτική αρχή και αξιωματική αντιπολίτευση.

Η δήθεν λοιπόν απορία είναι: «Έλα μωρέ, τι θέλει τώρα ο Φόρτες…».

Και η δήλωση του κ. καθηγητή για τον Πειραιά με την αντιστοίχισή της στην Κεφαλονιά είναι:

«Στόχος σαφής και ξεκάθαρος: Να φύγει η ολιγαρχική γάγγραινα από τον Πειραιά, όχι μόνο γιατί απειλεί τον Πειραιά και τους ανθρώπους του, αλλά γιατί απειλεί να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Το φαινόμενο ολιγαρχών που αγοράζουν δήμους και κανάλια, πριν αγοράσουν την ίδια την εξουσία, απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία.».

Και επειδή η Κεφαλονιά ανήκει στην Ελλάδα και επειδή είναι κοινό μυστικό στο νησί πως «η ολιγαρχική γάγγραινα» έχει φτάσει ήδη στην Κεφαλονιά και μαζί τα φαινόμενα Μπερλουσκονισμού με εξαγορές συνειδήσεων και ευτελισμό κάθε έννοιας αξιοπρέπειας, καλά θα κάνουν όλοι αυτοί που προβάλουν «δήθεν απορίες» αντί για πολιτικά επιχειρήματα …να αναθεωρήσουν.

Άλλωστε με το Φόρτε δεν πρόκειται …«να κολατσίσουν»!

Αναδημοσίευση από www.kefalonianmantata.gr