«Ανουσάκης μαινόμενος».

Κυριολεκτικά, Ανουσάκης μαινόμενος προς όλους. Ακόμα και εναντίον του Δημάρχου που τον συμβούλεψε να μην συμπεριφέρεται μ’ αυτό τον τρόπο.

Ακούστηκαν τα πάντα μέσα στην αίθουσα: «Κάποιοι άλλοι την έχουν τη φωλιά τους χεσμένη», «στα καταγώγια αυτά», «τον έχουμε γραμμένο», «αστείο πολιτικό πρόσωπο», «είναι υπόλογος για το σκάνδαλο», «τη φωλιά σου την έχεις χεσμένη»…… κ.ά πολλά.

Σε όλα, μα σε όλα τα θέματα υπήρξε σύγκρουσα, ιδιαίτερα για το αιώνιο θέμα το Κληροδότημα Τυπάλδου. «Χίλια μύρια Κύματα», ανάθεμα και ….κατάρες από τον Ανουσάκη και τον Ρουχωτά γι αυτό το θέμα.. Ο ένας στον άλλο εύχονταν να μην ξαναβρεθούν στην εξουσία. Τα ίδια και με το Σαμούρη, εκεί να δείτε ….ευχές και κατάρες.

Ιδιαίτερα (θα ασχοληθούμε αύριο στις (ΑΣΤΟΧΙΕΣ) για το θέμα της δημοπράτησης χώρων στην Πλατεία που …. περισσεύουν. Μίλησαν και οι μαγαζάτορες και σε κάποιους δεν άρεσαν. Εκεςί να δείτε τι μας κρύβουν για την Πλατεία Αργοστολίου.

Ξέφυγαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός εαυτού ο Ανουσάκης, ο Ρουχωτάς (περισσότερο ψύχραιμος θα’λεγα), ο Σαμούρης εκτός εαυτού. Ακολούθησε ο Τζωρτζάτος, με ήπιους τόνους ωστόσο θα’λεγα, το πρόβλημα του είναι γιατί δεν τον αφήνει ο πρόεδρος να μιλήσει.

Ο Δήμαρχος προσπάθησε, ομολογώ να ηρεμήσει την κατάσταση αλλά δεν μπόρεσε μπροστά στον μαινόμενο και …μοναδικό Ανουσάκη.

Αύριο η συνέχεια.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr