Ανουσάκης: «Ρίξαμε το καθεστώς των 30 ετών και οι πρώην παράγοντες έχουν τρελαθεί!»

Σε μεγάλη φόρμα ήταν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης καθώς «κατατρόπωσε» τους δημοτικούς συμβούλους της ήσσονος αντιπολίτευσης Σπύρο Σαμούρη και Βασίλη Ρουχωτά θυμίζοντας στον καθένα τα «έργα και τις ημέρες του».

Για το μεν Ρουχωτά ο Ανουσάκης ξεκαθάρισε ότι «έπρεπε να απολογείται αντί να κάνει τον κόκκορα για την «κληρονομιά Τυπάλδου» καθώς ο Ρουχωτάς ως πρώην Δήμαρχος Παλικής «έθαψε» το ζήτημα της συγκεκριμένης κληρονομιάς», ότι οι απειλές και οι αναφορές του Ρουχωτά σε βάρος της Δημοτικής Αρχής έχουν καταντήσει ανέκδοτο και γελάνε οι αρμόδιοι φορείς μαζί του, ότι είναι ένας απαξιωμένος και «τελειωμένος πολιτικά» πρώην Δήμαρχος κ.ο.κ.

Για τον Σαμούρη ξεκάθαρα ο Ανουσάκης αναφέρθηκε στους πολιτικούς εκβιασμούς που έκανε στους καταστηματάρχες όταν ήταν Ανμτιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Αργοστολίου επικαλούμενος μάλιστα την μαρτυρία του παριστάμενου επιχειρηματία Βανδώρου και παράλληλα του τόνισε ότι το Αργοστόλι δεν θέλει ξανά τον Σαμούρη «για σερίφη», ούτε για να βάζει, ούτε για να σβήνει πρόστιμα. ΌΠως γενικά η Κεφαλονιά δεν θέλει πια τους πρώην Δημάρχους καθώς η παρούσα Δημοτική Αρχή γκρέμισε ένα καθεστώς 30 ετών γι’αυτό και οι πρώην παράγοντες «έχουν τρελαθεί βρίζοντας και συκοφαντώντας όλη μέρα το Δήμο Κεφαλονιάς κρυπτόμενοι στο διαδίκτυο και με ψευδώνυμες καταγγελίες».

Είναι γεγονός ότι ο Ανουσάκης είπε την ψυχρή αλήθεια και με τα λεγόμενά του εξέφρασε μεγάλο κομμάτι των Κεφαλονιτών, εξ ου και ότι βγαίνοντας από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δεχόταν συγχαρητήρια από πολλούς παριστάμενους

Αναδημοσίευση από www.portoni.gr