Ο νεοσύστατος δήμος  της Σάμης ήταν πρωταγωνιστής της εκπομπής καθώς καλεσμένοι ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής.

Η κα Κατερίνα Αντωνάτου από την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Στέλιου Σπαθή, ο κος Σπύρος Σπαθής υποψήφιος με την «Ανεξάρτητη Δύναμη» του κου Μιχάλη Γάκη και ο κος Γιάννης Διγαλέτος με την «Δημοτική Αναγέννηση» του Μάκη Μονιά.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την παρουσίαση των καλεσμένων όπου από την πρώτη στιγμή φάνηκε η αγάπη που έχουν για τον τόπο τους και αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος για τον όποιο συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές.

Ρωτήθηκαν αρχικά αν καλώς έσπασε ο δήμος και οι τρεις απάντησαν πως ήταν επιβεβλημένο αφού ο μητροπολιτικός δήμος και όσα γίνονταν σε αυτόν είχαν αφήσει τις άλλες περιοχές στο έλεος τους. Η κα Αντωνάτου ανέφερε πως με το σπάσιμο θα υπάρξει ανάπτυξη, ο κος Σπαθής  ότι με την επανασύσταση του θα γίνει δήμος πρότυπο και ο κος Διγαλέτος συνηγόρησε προσθέτοντας πως ο «Καλλικράτης» ήταν πρόχειρος και οδήγησε σε ανισότητες αναφορικά με τις περιοχές.

Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από πολλά θέματα αλλά ένα σημαντικό ήταν το λιμάνι της Σάμης και τα έργα που έχει ή δεν έχει κάνει το Λιμενικό Ταμείο.

Τέλος, μίλησαν για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η κάθε παράταξη και παρέθεσαν τους λόγους για τους οποίους πρέπει ο πολίτης του δήμου Σάμης να τους ψηφίσει.

Ακούστε την συνέντευξη.

Αναδημοσίευση από www.965.gr
Προηγούμενο άρθροΤι κρύβεται πίσω από την εκτέλεση “Παναγή”-Ο 52χρονος είχε έρθει από την Κεφαλονιά
Επόμενο άρθροΚεφαλονια: Το διαμάντι του Ιονίου ..Η υπέροχη Ασσος!