Την ώρα που οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ψηφοδελτίου της Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου έδιναν τον έντιμο αγώνα τους για την εκλογή στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Γιάννας Κουλουμπή, εμφάνισε προτιμήσεις σε υποψήφιους!!!
Αντί να τηρήσει ίσες αποστάσεις απ’ όλους τους συνυποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της Ρόδης Κράτσα, αντί να διεκδικήσει και να πετύχει ίσες ευκαιρίες για όλους τους περιφερειακούς συμβούλους, η μη εκλεγμένη πρόεδρος της ΝΟΔΕ φωτογραφίζεται στην επίσημη σελίδα του Facebook με την Ιωάννα Μαρκέτου και δίνει επισήμως το μήνυμα προς απανταχού ψηφοφόρους να την ψηφίσουν…

Μια άκρως άστοχη και λανθασμένη κίνηση που εκθέτει, τόσο την ίδια την Γιάννα Κουλουμπή, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ΝΟΔΕΗ μονομερής στήριξη στο πρόσωπο μιας υποψηφίας και μάλιστα μέσα από την επίσημη σελίδα, δημιουργεί προβλήματα εντός και εκτός ΝΟΔΕ και φέρνει σε δυσχερή θέση τους συνυποψήφιους της. Εγείρονται, δε, ζητήματα πολιτικής, ηθικής και δεοντολογικής τάξεως. 

Παράλληλα, εκθέτει και την Ιωάννα Μαρκέτου στα μάτια των υπολοίπων περιφερειακών συμβούλων, τη στιγμή που θα δίνουν τον “νυν υπέρ πάντων αγών” για τη νίκη του ψηφοδελτίου της Ρόδης Κράτσα στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Ως δικηγόρος έπρεπε να γνωρίζει ποιο είναι το σωστό και το δίκαιο και να το επιβάλλει, διορθώνοντας σε χρόνο dt χονδροειδέστατα λάθη ηθικής τάξεως ανθρώπων που βρίσκονται στον φιλικό της περίγυρο. Ως γραμματέας της ΝΟΔΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, δε, όφειλε να μην εκμεταλλευτεί στο ελάχιστο τη θέση της εις βάρος των υπόλοιπων συμβούλων της περιφέρειας.

Η Γιάννα Κουλουμπή για ακόμα μια φορά λειτούργησε ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ ερασιτεχνικά και για ίδιο όφελος, εξυπηρετώντας προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες.

  • Λειτούργησε ως ιδιοκτήτρια ενός μαγαζιού και όχι, ως “ομπρέλα” όλων των υποψήφιων της Νέας Δημοκρατίας.     
  • Λειτούργησε με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον της και όχι, με στόχο την συσπείρωση των συνυποψηφίων.  

Αποδεικνύεται, δυστυχώς, για ακόμα μια φορά κατώτερη των περιστάσεων, αποτυγχάνοντας παταγωδώς στα καθήκοντά της, που είναι ισονομία έναντι όλων των Νεοδημοκρατών. Δεν περιμένουμε, βεβαίως, να υποβάλλει πουρνό – πουρνό την παραίτησή της ως όφειλε, καθώς στόχος της είναι να συνεχίσει το …θεάρεστο έργο της στην προεδρία της ΝΟΔΕ.  

Δείτε τι έγραψε στην επίσημη σελίδα της ΝΟΔΕ στο Facebook…

Αναδημοσίευση από www.kefaloniatimes.gr
Προηγούμενο άρθροΠαρισης-Θεοφιλος: Αυτή θα είναι η τελική διαφορά της πρώτης Κυριακης
Επόμενο άρθροIθάκη: ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.