Αποχέτευση Σκάλας – Πόρου : Μπροστά σε ένα ακόμα Βατερλό της δημοτικής αρχής !

Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου και αποχέτευση Σκάλας – Πόρου είναι τα δύο είναι τα έργα που δείχνουν το μέγεθος αφενός της ανικανότητας για παραγωγή έργου της δημοτικής αρχής Παρίση – Λυκούδη και αφετέρου της ανεπάρκειας της μείζονος αντιπολίτευσης Μιχαλάτου να ανταποκριθεί  στο θεσμικό της ρόλο του ελέγχου της δημοτικής αρχής και αυτό άσχετα με το γεγονός ότι για δύο χρόνια 2011 – 2012 ο ίδιος ο Μιχαλάτος ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑ και ….συνεργάτης τότε του Παρίση δεν έπραξε τίποτα για την επιτάχυνση της λειτουργίας του δεύτερου έργου της αποχέτευσης Σκάλας -Πόρου.

Είναι τα δύο έργα που έχουν καταντήσει τα σύγχρονα «γεφύρια της Άρτας» στην Κεφαλονιά και στην εννιάχρονη θητεία της δημοτικής αρχής Παρίση – Λυκούδη από το 2011 και την οδηγούν σε ένα ανυπολόγιστων διαστάσεων και συνεπειών Βατερλό.

Και τα δύο τα παρέλαβε σε πλήρη εξέλιξη και εννιά χρόνια μετά η ολοκλήρωσή τους μεταφέρεται για …..τους επόμενους που θα διαδεχθούν τους σημερινούς άρχοντες!

Το επί πλέον εξοργιστικό στην υπόθεση των δύο έργων είναι ότι αυτή η μνημειώδης ανικανότητα επιχειρείται από τη δημοτική αρχή να συγκαλυφθεί με αντιπερισπασμό τα έργα βιτρίνας στο Αργοστόλι που εκτός από την αντιαισθητικότητά τους τον τσίπικο χαρακτήρα τους και ενώ δεν έχουν παραληφθεί δύο χρόνια από την ολοκλήρωσή τους….καταστρέφονται καθημερινά (δες εδώ).   

Διαβάστε την συνέχεια στο ρεπορτάζ του kefaloniapress.gr

Αποχέτευση Σκάλας – Πόρου : Μπροστά σε ένα ακόμα Βατερλό της δημοτικής αρχής !

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Ποταμιάνος: “Μνημόνια μέχρι να πεθάνει ο χαιλάντερ…”-Απαράδεκτη εικόνα στο Φανάρι στο Αργοστόλι (video)
Επόμενο άρθροΓιώργος Ποταμιάνος: Έτοιμοι οι κουμπαράδες για την ενίσχυση του παιδιατρικού τμήματος του νοσοκομείου Αργοστολίου (pics)