Με την καθιερωμένη δεξίωση στο διοικητήριο της αντιπεριφέρειας Κεφαλονιάς και Ιθάκης ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της Εθνικής μας επετείου στο Αργοστόλι.
Αμέσως μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης οι εκπρόσωποι της πολιτικής εξουσίας, των σωμάτων ασφαλείας και ο μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος μετέβησαν στο κτίριο της αντιπεριφερειας.
Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός υποδεχόμενος την Γενική Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία εκπροσώπησε την Ελληνική κυβέρνηση, της δώρισε ένα βιβλίο με τίτλο Εθνικός Ύμνος, ευχαριστώντας την παράλληλα για την στήριξη που έχει προσφέρει στα νησιά μας από κάθε μετερίζι.
Ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής της χάρισε τοπικά προϊόντα.
Τις ευχές τους προς την κα Καλογήρου εξέφρασε και ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος καλωσορίζοντας την, καθώς και ο Μητροπολίτης μας Δημήτριος και ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.
Η κα Καλογήρου εξέφρασε τις ευχαριστίες της για τα δώρα, ενώ δήλωσε εξαιρετικά χαρούμενη που είχε την ευκαιρία να βρεθεί κατά την μεγάλη αυτή επέτειο του έθνους στο νησί μας.
Ακολούθως, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τις μάσκες προκειμένου να απολαύσουν τον καφέ και το γλυκό που τους παρέθεσε η αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Πηγή: ekefalonia.gr
Προηγούμενο άρθροAxion Hellas: “Με συνέπεια και υπευθυνότητα προσφέραμε ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους της Ιθάκης” (εικόνες)
Επόμενο άρθροΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας-Ιθάκης: Τίμησε την εθνική επέτειο (εικόνες)