Αυτό είναι τo διεθνές μοντέλο που διαφημίζει την παραλία Έμπλυση στην Κεφαλονιά-Η ατάκα που λέει (εικόνα)

Ονομάζεται Penelope Benson και είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Αυστραλίας, που ακολουθεί διεθνή καριέρα…

Περισσότερα από δέκα χρόνια ασχολείται νυχθημερόν με το χώρο της πασαρέλας και μάλιστα, με ιδιαίτερη επιτυχία τόσο στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όσο και στην Ασία. Η Penelope Benson έχει δουλέψει με μεγάλους σχεδιαστές (Elena Miro, Zana Bayne κ.α.) και είναι το πρόσωπο και η πρέσβειρα της παγκόσμιας μάρκας εσωρούχων, Playtex, από το 2010 έως το 2013.

Η Έμπλυση είναι η αγαπημένη παραλία της Benson

Οι γιατροί διέγνωσαν Λέμφωμα Hodgkin

Σε ηλικία 25 ετών και ενώ προσπαθούσε να «φτιάξει» το όνομά της στο χώρο της μόδας, εμφανίστηκαν δυνατοί πόνοι και νυχτερινές εφιδρώσεις. Οι γιατροί διέγνωσαν: Λέμφωμα Hodgkin. Με απλά λόγια, το λέμφωμα είναι ένας καρκίνος που ξεκινά από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, τα λεμφοκύτταρα και οι δύο βασικοί τύποι λεμφωμάτων είναι το Λέμφωμα Hodgkin και το Λέμφωμα Non- Hodgkin.

Η Benson μετακόμισε στο Σίδνεϊ και υποβλήθηκε για ένα χρόνο σε εντατική χημειοθεραπεία. Τελικά ανάρρωσε και πλέον, είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα, που γυρίζει όλο τον κόσμο, κάτι που αποκτάει ιδιαίτερη σημασία όταν αναφέρεται στην αγαπημένη παραλία της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε (πατήστε εδώ) και σε ερώτηση του δημοσιογράφου, ήταν ξεκάθαρη:

Θα κολυμπήσω παντού αλλά χωρίς καθυστέρηση θα σας πω για την Έμπλυση στην Κεφαλονιά. Hellas, baby…

Η πιο δημοφιλής παραλία της Ερίσου είναι η Έμπλυση. Ένας κόλπος με κλειστό σχήμα, κάτασπρα βότσαλα και γαλαζοπράσινα νερά, καταπράσινα δέντρα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, ένα τοπίο μαγευτικό… Δείτε και το video…

Πηγή: kefaloniatimes.gr