Για τρίτη ημέρα παραμείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα το μεγαλύτερο μέρος των Πουλάτων, καθώς είναι τόσο εκτεταμένες οι ζημιές στο δίκτυο της ΔΕΗ σε ολόκληρη την Κεφαλλονιά, που παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει καταστεί εφικτή η πλήρης αποκατάστασή τους.

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται εργασίες σε πολλά σημεία του νησιού ώστε να επανέλθει η ηλεκτροδότηση, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά με ακρίβεια. Ελπίζουμε αυτό να συμβεί κατά την διάρκεια της ημέρας. Σημειώνεται πάντως, ότι από την πλατεία του χωριού μας και βορείως, το ρεύμα έχει επανέλθει από εχθές το βράδυ.

Προβλήματα εξακολουθούν να παρατηρούνται και στις τηλεπικοινωνίες, ωστόσο ευτυχώς έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση του χωριού μας, καθώς λειτουργούν πλέον οι αντλίες στην υδατοδεξαμενή και είναι εφικτή η παροχή του νερού στο δίκτυο.

Τέλος επισημαίνουμε ότι παραμένει κλειστή η επαρχιακός δρόμος προς Χαλιωτάτα και Εθνική Οδό Σάμης – Αργοστολίου, καθώς δεν έχει ακόμη απομακρυνθεί το πεσμένο κυπαρίσσι έξω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Πηγή: poulatakefalonias.gr