Χρόνια πολλά στον “ΗΜΕΡΗΣΙΟ”! Έγινε 28 χρονών!

ΣΤΟΝ 28ο χρόνο της έκδοσής του εισέρχεται σήμερα -Εορτή του Τιμίου Σταυρού- ο «Η», σβήνοντας τα 27 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων του!

ΗΤΑΝ 14 Σεπτεμβρίου του 1991, όταν στα Κουρουκλάτα ξεκίνησε να τυπώνεται ετούτη η εφημερίδα, που έμελλε να γράψει ξεχωριστές σελίδες στο χώρο του περιφερειακού Τύπου και όχι μόνον.

ΣΗΜΕΡΑ, μετά από 8 χρόνια σκληρής κρίσης στη Χώρα μας και μετά την «ισοπέδωση» που έγινε στο χώρο του Τύπου, όπου κλείνουν η μία εφημερίδα μετά την άλλη, ο «Η» παραμένει ζωντανός και σταθερός στην αταλάντευτη πορεία του, στην πρώτη γραμμή, ως πραγματικά ανεξάρτητη εφημερίδα, ίσως η μοναδική στη Χώρα!

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ είναι το μεγάλο όπλο του «Η», παράλληλα με το τετράπτυχο «συμβόλαιο» που έχει υπογράψει από την πρώτη μέρα έκδοσης με τους ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ: Ολα για την Αλήθεια, τη Δημοκρατία, την Ελευθεροτυπία και τα συμφέροντα των Νησιών μας, Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς όλους τους αναγνώστες μας, όλους τους συνεργάτες μας, όλους τους διαφημιζόμενους και όσους δείχνουν αγάπη και στήριξη σ’ αυτές τις σελίδες.

ΣΑΣ ευγνωμονούμε όλους!

Ο «ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ»

Να ευχηθούμε και εμείς τα χρόνια πολλά στην έγκυρη και έγκριτη εφημερίδα και πάντα δημοσιογραφικές επιτυχίες!!!

KEFALONIA MAGAZINE