Δ. Μινέτος: “«Χαμαιλέοντας» ο Δήμαρχος: Άλλα έλεγε στα ραδιόφωνα, άλλα στο δημοτικό συμβούλιο για την ΜΕΘ!”

«Χαμαιλέοντας» ο Δήμαρχος! Άλλα υποστήριξε σε συνέντευξη και άλλα στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με την μετακίνηση των μηχανημάτων της ΜΕΘ

Η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς, θα μπορούσε να ήταν – αν είχε προετοιμαστεί σωστά – μία «χρυσή ευκαιρία» για να συζητηθούν τα μείζονα προβλήματα στον τομέα της υγείας.

Το είχαν καταλάβει όλοι αυτό, όχι όμως και για την Δημοτική Αρχή, που για μία ακόμη φορά πιάστηκε απροετοίμαστη και ανέτοιμη για μία τέτοια σημαντική και κρίσιμη συζήτηση και πλέον το ζήτημα θα έρθει σε ειδική συνεδρίαση τις επόμενες ημέρες. Μινέτος:

“«Χαμαιλέοντας» ο Δήμαρχος: Άλλα έλεγε στα ραδιόφωνα, άλλα στο δημοτικό συμβούλιο!”

Καθότι, όπως είπε πολύ σωστά ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός, «εμείς δεν δεχόμαστε να συμμετάσχουμε σε ένα δημοτικό συμβούλιο ξεπέτα» για να συμπληρώσει ο δημοτικός σύμβουλος επίσης της μείζονος αντιπολίτευσης για την μετακίνηση των μηχανημάτων της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς στο Νοσοκομείο του Ρίου πως: «Η δωρεά έγινε από την οικογένεια Βεργωτή προς τους κατοίκους. Πρέπει να αποσύρει τις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς και να μην αλλάζει τις απόψεις του όπως τα χρώματα ο… χαμαιλέοντας».

Αυτή ήταν η κουβέντα του Διονύση Μινέτου, ο οποίος είπε ξεκάθαρα πως :”σε ραδιοφωνική συνέντευξη ήταν ξεκάθαρος υπέρ του «δανεισμού» των μηχανημάτων και σήμερα κάτω από την πίεση και τις αντιδράσεις κόσμου και ιατρών αντίθετος!”.  Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης κατέθεσε και στο δημοτικό συμβούλιο τις επίσημες θέσεις της για την Υγεία, οι οποίες πριν λίγες μέρες είχαν δημοσιευτεί υπό την μορφή ανακοίνωσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης με τον Ανδρέα Ζαπάντη από την παράταξη της «Ενωμένης Τετράπολης» να τονίζει πως «αν γίνει συζήτηση σήμερα με την εικόνα που παρουσιάζει το δημοτικό συμβούλιο, θα είναι σαν να υποβαθμίζουμε το θέμα».

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στήριξαν τα ψηφίσματα που ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, τόσο από τον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλονιάς με την κα Ζαφειράτου, όσο και από τν Σύλλογο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κα Βουτσινά, υιοθετώντας τις προτάσεις τους

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Πηγή: www.inkefalonia.gr