Δ. Μινέτος: “To Εργοστάσιο Νερού Θα μας κοστίζει 500.000 ευρώ τον χρόνο, χωρίς το ρεύμα”!

Αντιπαράθεση στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκλήθηκε όσον αφορά το κόστος λειτουργίας του νέου εργοστασίου επεξεργασίας νερού στο Αργοστόλι.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Διονύσης Μινέτος και Διονύσης Αραβαντινός, τάχθηκαν υπέρ του εργοστασίου επεξεργασίας νερού, είχαν όμως ενστάσεις γύρω από το κόστος λειτουργίας του, το οποίο όπως τόνισαν θα είναι υπέρογκο.

“Θα μας κοστίζει 500.000 ευρώ τον χρόνο, χωρίς το ρεύμα” 

«Εμείς δεν λέμε ότι δεν είναι καλό αυτό το έργο, εμείς απλά επισημαίνουμε και ρωτάμε ποιο θα είναι το κόστος λειτουργίας αυτού του εργοστασίου. Είμαστε υπέρ του εργοστασίου, όμως είμαστε κατά της αποικιοκρατικής σύμβασης των τριών εκατομμυρίων ευρώ που αντιστοιχεί σε άλλα δύο εργοστάσια νερού .

Θα κοστίσει 500.000 ευρώ τον χρόνο, χωρίς τον ρεύμα που θα είναι έξτρα λογαριασμός για τον Δήμο» τόνισε ο κ. Διονύσης Μινέτος ενώ ο κ. Διονύσης Αραβαντινός συμπλήρωσε:

«Δεσμεύσατε για τέσσερα χρόνια την συντήρηση που θα την έχει η συγκεκριμένη εταιρία και κοστίσει άλλα τέσσερα εκατομμύρια». Υπήρξε έντονη αντιπαράθεση επί του θέματος, ενώ η Δημοτική Αρχή εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά αλαζονική στην συμπεριφορά της προς τους συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Πηγή: www.inkefalonia.gr