Δεν ξανάγινε! «Καθιστική αποχή» συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου!

Σε «καθιστική» αποχή από τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου προέβησαν χθες το απόγευμα στις 6.30′ μ.μ. έως 7 μ.μ., οι τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι Γεράσιμος Καούκης της μείζονος αντιπολίτευσης (Ανεξάρτητη Κεφαλονιά) και Κώστας Διακάτος (ανεξάρτητος τ.σ.), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαξίωση που επέδειξε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Λουκάς Νιφοράτος στο αίτημα πέντε τοπικών συμβούλων της αντιπολίτευσης στο από 30/4/2018  και με αρ. πρωτ. 80 για έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος, προκειμένου να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις σε επείγοντα θέματα εν όψει της θερινής περιόδου.

Οι πέντε δ.σ. της αντιπολίτευσης ζητούσαν από τον πρόεδρο να γίνει εγκαίρως συνεδρίαση του Τ.Σ. για να συζητηθούν θέματα όπως το ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Νεκροταφείου Αργοστολίου, δημιουργία εθελοντικών ομάδων πυροπροστασίας-πυρόσβεσης, καθαρισμός περιαστικού άλσους, θέματα κυκλοφορίας και σήμανσης οδών, κ.ά.

Τελικά η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας της προσέλευσης των τοπικών συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianmantata.gr