Δια χειρός… Χίτσκοκ! Έρχεται φινάλε “θρίλερ” στην Α’ ΕΠΣΚΙ με τρεις ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα!

Ούτε ο καλύτερο σεναριογράφος δεν θα μπορούσε ν α γράψει τέτοιο φινάλε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚΙ!  Η Εικοσιμία πήρε την νίκη με 3-2 στο μεγάλο ντέρμπι με τα Διλινάτα στις Κεραμειές και έβαλε «φωτιά» στα πλέι οφ.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την εκτός έδρας νίκη των Πρόννων με 4-0 επί των Φωκάτων, πλέον η τελευταία αγωνιστική αναμένεται συναρπαστική, καθώς τρεις ομάδες αναλόγως αποτελέσματος στέφονται πρωταθλήτριες!

Τα Σενάρια Τα Σενάρια την επόμενη και τελευταία αγωνιστική είναι τα εξής!

Παιχνίδι Πρόννοι – Διλινάτα στο γήπεδο των Τζαννάτων: Όποια ομάδα κερδίσει κατακτά το πρωτάθλημα ανεξάρτητα του τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι των πλει οφ ανάμεσα στην Εικοσιμία και τα Φωκάτα. Η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν και «δίνει» το πρωτάθλημα στην Εικοσιμία!

Παιχνίδι Εικοσιμία – Φωκάτα στις Κεραμειές : Με νίκη η Εικοσιμία κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα των Φωκάτων και ισοπαλία στο παιχνίδι Πρόννοι – Διλινάτα κατακτά το πρωτάθλημα η Εικοσιμία.

Όπως βλέπετε, και οι τρεις ομάδες θέλουν νίκη για να στεφθούν η κάθε μία για τον εαυτό της πρωταθλήτρια στην Α’ κατηγορία! Είχαμε να το δούμε πολλά χρόνια αυτό το φινάλε!

Η Βαθμολογία μετά από 5 αγώνες

1.Διλινάτα 12

2. Πρόννοι 12

3. Εικοσιμία 11

4. Φωκάτα 0

Γιώργος Χαλαβαζής

Πηγή: www.inkefalonia.gr