Διαμαρτυρία για τον δημοτικό φωτισμό στον Καραβόμυλο.

Ο Ruud Lobbes, Ολλανδός στην καταγωγή, μαζί με την σύζυγό του Μαρία, έχουν επιλέξει εδώ και χρόνια, μεγάλα διαστήματα του χρόνου, να μένουν στη Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στον Καραβόμυλο. Αυτή η πολύχρονη παραμονή του στην περιοχή μας, τον έκανε γνώστη της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής και της πλήρους εγκατάλειψη από αυτήν της Περιφέρειας της Κεφαλονιάς. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται σχετικά, στη προσωπική του σελίδα στο facebook.

Χτες το βράδυ, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο: «Ruud Lobbes  Almost every lamppost in Karavomylos has broken bulbs…… Nobody seems to care!
Now they spend a lot of money ( again ) in Argostoli on lightning.

Kefalonia=Argostoli, no other villages on the island seem to count anymore 😥😥😥😥

Τάσος Γερασίμου Καβαλλιεράτοςς ??»

Στο μήνυμά του αναφέρεται, στον ελλειπή δημοτικό φωτισμό στον Καραβόμυλο, στην αδιαφορία των υπευθύνων για το θέμα και καταλήγει «Κεφαλονιά = Αργοστόλι, κανένα άλλο χωριό του νησιού φαίνεται να μετράει πια» ( !!! )

Με λίγα λόγια το δόγμα με το οποίο λειτουργεί η  Δημοτική Αρχή, «Κεφαλονιά είναι μόνο το Αργοστόλι», φαίνεται να «κάνει καριέρα», όχι μόνο εκτός νησιού, αλλά και εκτός Ελλάδας!!

Γιατί δεν είναι μόνο ο Ruud που βιώνει τα προβλήματα της περιοχής. Είναι και οι εκατοντάδες επισκέπτες και περιπατητές – επισκέπτες στη περιοχή μας, που κυκλοφορούν κυριολεκτικά με φακούς, τις βραδινές ώρες, που διαβαίνουν τη παραλιακή πεζογέφυρα Καραβομύλου – Σάμης και που περπατούν στον απαράδεκτο πεζόδρομο  της ίδιας διαδρομής…

Κλείνουμε το άρθρο μας,  με σχόλιο απάντηση του Ruud σε «συνομιλητή του», στο facebook: «As you write Gerry, I know the municipality should provide things like lightning etc.
Why don’t they just do what they are paid for.
Here in Sami and Karavomylos the situation becomes worse and worse.
Pavement, lightning, bridges, benches, etc etc almost all broke and allthough Drogarati and Melissani generate over 3 million Euro income a year, all the money seems to go to Argostoli only 😤😤»

«Γιατί δεν κάνουν ακριβώς αυτό που για το οποίο πληρώνονται.
Εδώ στη Σάμη και στον Καραβόμυλο η κατάσταση γίνεται χειρότερη και χειρότερη.
Τα πεζοδρόμια, τα φώτα, οι γέφυρες, τα παγκάκια κλπ κτλ σχεδόν έσπασαν και η Δρογκαράτη και η Μελισσάνη παράγουν πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, όλα τα χρήματα φαίνεται να πηγαίνουν μόνο στο Αργοστόλι»

Τάσος Καβαλλιεράτος.

Φωτογραφία από Αριστέα Charitátou

Αναδημοσίευση από https://samikefalonias.wordpress.com