Δημ. Δημουλιός : «Έχουμε πλέον αποσπασμένους παθολόγους από Νοσοκομεία της Πάτρας στο Μαντζαβινάτειο – Κανονικά λειτουργεί η Παθολογική κλινική και τα έκτακτα»

Ο διοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Δημήτρης Δημουλιός μίλησε στον Inkefalonia 89,2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για την κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ληξουρίου.

Ο κ. Δημουλιός έχει ευχάριστες ειδήσεις να μας μεταφέρει, καθώς όπως τόνισε «Έχουμε πλέον αποσπασμένους παθολόγους από Νοσοκομεία της Πάτρας . Από την Παρασκευή 1 Ιουνίου, στο Νοσοκομείο έχει έρθει Παθολόγος από την Πάτρα και λειτουργεί η παθολογική κλινική και τα έκτακτα όλο το 24ωρο» γεγονός που ομαλοποιεί σαφώς την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί.

«Μεγάλος μας στόχος είναι το Μαντζαβινάτειο να μπορεί ως Νοσοκομείο να παρέχει την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται, ώστε να μην χρειάζονται να γίνονται διακομιδές στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς» ήταν τα λόγια του και συνέχισε λέγοντας πως «σε λίγο καιρό κλείνουν οι αιτήσεις για προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού και ευχή είναι να υπάρχει ενδιαφέρον γιατρούς να έρθουν στην Κεφαλονιά».

Πηγή: www.inkefalonia.gr