Ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στα πλαίσια της προεκλογικής του παρουσίας.

Ο Δημήτρης Μαντζουράτος  υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και κατεβαίνει με την «Λαϊκή Συσπείρωση», μια ονομασία που είναι κοινή και στους 2 βαθμούς της αυτοδιοίκησης αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Οι ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων  είναι οι προτεραιότητα και πως θα μπορέσει ο πολίτης της Παλικής να ανακουφιστεί μετά από τόσα χρόνια απραγίας, καθώς στο Ληξούρι δεν έχει γίνει τίποτα, εκτός από μερικές παιδικές χαρές που τοποθετούνται τώρα, που όπως είπε, δεν ανακουφίζουν ούτε λύνουν προβλήματα.

Ανέφερε ότι οι συνολικές υπηρεσίες στην τοπική διοίκηση υπολειτουργούν. Υπάρχει μια πλήρης κατάρρευση των λαϊκών αναγκών και η παρούσα Δημοτική Αρχή απλώς κάνει το πρόβλημα μεγαλύτερο.

«Αυτό που μπορεί να κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση είναι να διεκδικήσει με τον σωστό τρόπο και όχι όπως θέλουν κάποιοι να μας παρουσιάζουν» επισήμανε  και τόνισε πως θα βοηθηθούν δομές όπως ο Υπερίων και άλλες αντίστοιχες, επίσης θα φτιαχτούν και οι υποδομές όπως και τα σχολεία αλλά και οι δρόμοι. Τέλος και σχετικά με το θέμα της συνεργασίας στα Δημοτικά Συμβούλια είπε ότι σαν αντιπολίτευση θα υπερψηφίζουν θέματα που αφορούν τις ανάγκες του πολίτη. Αν είναι Δημοτική Αρχή θα φέρνουν πιο συχνά τέτοια θέματα προς ψήφιση.

Αναδημοσιευση από www.965.gr
Προηγούμενο άρθροΓΙΑ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ 2671022933-20047 «ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΚΟ»
Επόμενο άρθροΕργοτάξιο η Θηνια-Μπετονιερες πάνε κι έρχονται (pics)