Μία απρόσμενη εξέλιξη που αλλάζει τα νομικά δεδομένα στην εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο “Συκεών-Μπιτς” ή “Ξενοδοχείου Τυπάλδου” καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο πρώην Δήμαρχος Παλικής Σπυρίδων Κατσιβέλης ξεκάθαρα “έδειξε” τον μετά από αυτόν Δήμαρχο Παλικής Βασίλη Ρουχωτά, ως το πρόσωπο που όφειλε κατά τη θητεία να κάνει τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες για να διασφαλιστεί η ιδιοκτησία του Δήμου Παλικής.

Πιο συγκεκριμένα ο Σπύρος Κατσιβέλης ξεκάθαρα αναφέρει ότι ο νομικός σύμβουλος του Ιδρύματος Τυπάλδου Χαράλαμπος Αναλυτής τον είχε ενημερώσει για την ψηλή κυριότητα του Δήμου στο κτήμα του Ξυλόκαστρου σημειώνοντάς του όμως ότι σε πρώτη φάση δεν μπορεί να γίνει τίποτα διότι η επικαρπία παραμένει στη σύζυγο του Σπυρογεράσιμου Τυπάλδου, Σουζάνα.

Όταν ο κ. Κατσιβέλης παρέδωσε στον Βασίλη Ρουχωτά, όπως ο ίδιος ρητά δηλώνει ενώπιον των δικαστικών αρχών, ενημέρωσε την επόμενη δημοτική αρχή για την σημαντική αυτή περιουσία του Δήμου και μάλιστα όπως ίδιος αναφέρει χωρίς περιστροφές είχε ενημερώσει πολλές φορές και το Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δήμου Παλικής κατά την περίοδο 2003-2006.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι αναφορές του πρώην Δημάρχου Παλικής Σπύρου Κατσιβέλη εμπλέκουν νομικά κυρίως τον πρώτην Δήμαρχο Παλική Βασίλη Ρουχωτά, που είχε την ευθύνη του Δήμου κατά το διάστημα 2003-2006 αλλά και τους τότε δημοτικούς συμβούλους. Τονίζουμε ότι  οι πληροφορίες μας επιμένουν ότι την κατάθεση του Σπύρου Κατσισβέλη επιβεβαίωσε και έτερος δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Παλικής, γεγονός που σφίγγει τον κλοιό γύρω από τον Βασίλη Ρουχωτά ακόμα περισσότερο, όπως όλα δείχνουν οι καμπάνες άρχισαν να χτυπούν για τον Βασίλη Ρουχωτά και είμαστε ακόμα στην αρχή…

Αναδημοσίευση από www.portoni.gr

Προηγούμενο άρθροΜιχαλάτος: ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ (video)
Επόμενο άρθροΓιάννης Βαρούχας, Βαγγέλης Ευαγγελάτος και Άγης Κονιδάρης σε μια συζήτηση με επίκεντρο την υγεία και την συνεργασία