Δημοτικό Συμβούλιο: Μία αρκετά καλή συνεδρίαση

Δημοτικό συμβούλιο χθες με 31 θέματα προς συζήτηση. Η συνεδρίαση ήταν αρκετά καλή, μέχρι την ώρα που παρακολούθησα.  Παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος.

Για πρώτη η πλειοψηφία δέχθηκε ψηφίσματα από την αριστερά. Το ένα από τον Μάκη Δημητράτο για τους πλειστηριασμούς και το άλλο για την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία από τη Λαϊκή Συσπείρωση. Υπήρξαν ωστόσο κάποιες ενστάσεις, αλλά εφόσον ο Δήμαρχος δέχθηκε να  καθαρογραφούν και να σταλούν τα ψηφίσματα αυτά, είναι θετικό δεν μπορούμε όμως να το πούμε πρόοδο ή ξαφνικά ο Αλέξανδρος  Παρίσης άλλαξε ρότα.  Οι εξελίξεις είναι τόσο ισχυρές, παρόλο που  o Κουμουτσάκος δήλωσε ότι ήταν  αναγκαία η επέμβαση στη Συρία.

Μεγάλη και διαφωτιστική συζήτηση έγινε για τους πλειστηριασμούς. Ο Γιάννης Κουρούκλης κατήγγειλε ότι από την 1η Μαΐου θα αρχίσουν και οι δήμοι κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Δυστυχώς απάντηση δεν πήρε από την πλειοψηφία ούτε από τον Δήμαρχο. Ωστόσο, το ψήφισμα ψηφίστηκε απ’ όλους κι εδώ με κάποιες ενστάσεις, και θα σταλεί στους ….αρμόδιους.

Έλειπαν από τη συνεδρίαση ο Βασίλης Ρουχωτάς και ο Διον. Λυκούδης. Περισσότερα στις ΑΣΤΟΧΙΕΣ  της Δευτέρας.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr