Ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να απαριθμήσει μια ακόμα φορά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παλική.

Δριμύ κατηγορώ κατά της Δημοτικής Αρχής για την πολύχρονη απραξία της σε θέματα ζωτικής σημασίας. Τα σχολεία, οι υποδομές, το νοσοκομείο όλα όσα θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα και δεν έχει γίνει καμία  κίνηση για την αποκατάστασή τους.

Τα σχολεία και το νοσοκομείο είναι οι μεγαλύτερες πληγές του Ληξουρίου και ακόμα μένουν να περιμένουν κάποια αποκατάσταση. Το θέατρο με τα μηχανήματα να ρημάζουν- κάλεσε μάλιστα όποιον δεν φοβάται να πάει και να δει την κατάστασή του- και ένα ενυδρείο που δεν είχε μεγάλη διάρκεια ζωής.

«Ένα μουσείο που από το 2010 είχε δρομολογηθεί χωρίς να υπάρχει χαρακτηρισμός του και όλα αυτά τα χρόνια στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μουσείο. Ακόμα και σήμερα κανείς δεν ξέρει που πήγαν οι χορηγίες που δόθηκαν στην περίοδο του σεισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αραβαντινός, όπου με την παράταξη του έχει κάνει άπειρες παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο για να μάθει για τις δωρεές. «Δεν υπάρχει διαφάνεια» κατέληξε.

Εγκατάλειψη σε «στολίδια του Ληξουρίου» όπως το τουριστικό περίπτερο στα Μιχαλιτσάτα αλλά και στον ιστό της πόλης σε κεντρικούς δρόμους αλλά και στο Πότρο.

Ακούστε τον κο Αραβαντινό.

Αναδημοσίευση από www.965.gr
Προηγούμενο άρθροΠάστρα: Νέο επιμορφωτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών (pics)
Επόμενο άρθροΠαλική: Νέα παιδική χαρά στην Αμμούσα (pics)