Έφθασαν τεράστιοι κοκοφοίνικες στο έργο της Κυανής Ακτής-Λυκούδης: «Οι φωνές της αντίδρασης και της απραξίας δεν πρόκειται να εμποδίσουν την ολοκλήρωση των στόχων μας”

Αγαπητό kefalonia magazine

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα ekefalonia.gr

“Τεράστιοι κοκοφοίνικες από την Κατάνια της Σικελίας ήρθαν να δώσουν μια άλλη, σαφώς ομορφότερη, εικόνα στο κέντρο του Αργοστολίου (στο έργο που πραγματοποιείται στην Κυανή Ακτή-Μαιστράτο)

Οι φοίνικες έχουν ύψος κοντά στα έξι μέτρα, με προοπτικές να ψηλώσουν και άλλο τα επόμενα χρόνια και είναι ένα είδος που δεν απειλείται από το «δαιμόνιο» σκαθάρι. Έτσι, μετά το σύγχρονο φωτισμό με οικολογικά φώτα led, σειρά έχει τώρα η διαρρύθμιση με πράσινο στους κοινόχρηστους χώρους. Στο σημείο βρίσκονται για την εκφόρτωση ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Διονύσης Λυκούδης,  ο υπέυθυνος γεωπόνος του δήμου Άγγελος Παπαγγελόπουλος καθώς και ο σύμβουλος δημάρχου Θέμης Τσαγκρής που ενημερώνει λεπτό προς λεπτό τον Αλέξανδρο Παρίση για την πορεία του έργου.

Νωρίτερα, ο κ.  Λυκούδης έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφο λέγοντας, «Οι φωνές της αντίδρασης και της απραξίας δεν πρόκειται να εμποδίσουν την ολοκλήρωση των στόχων μας, μέσα σε ένα σύγχρονο διάστημα να έχουν ένα σύγχρονο Αργοστόλι και μια σύγχρονη Κεφαλονιάς. Εμείς, τις υποσχέσεις μας τις μετατρέπουμε σε έργα»

Δείτε και φωτογραφίες που δημοσιεύει το ekefalonia.gr

O τοπικός αναλυτής