Έλαμψε το Κοινοτικό Γραφείο των Πουλάτων (εικόνες)

Μετά την κεντρική πλατεία των Πουλάτων, σειρά για καλλωπισμό είχε το Κοινοτικό μας Γραφείο!

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ελαιοχρωματισμοί του κεντρικού κτιρίου και του παρακείμενου αποθηκευτικού χώρου τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, ενώ πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι καθαρισμοί αλλά και απομάκρυνση άχρηστου υλικού.

Επίσης πραγματοποιήθηκε συντήρηση στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του κτιρίου, ενώ τοποθετήθηκαν καινούργια φωτιστικά στην εξωτερική τοιχοποιία, προς αντικατάσταση της παλαιάς γιρλάντας. Μάλιστα, αν είχε ευνοήσει ο καιρός, οι εργασίες θα είχαν ολοκληρωθεί αρκετές ημέρες νωρίτερα. Τέλος, το Κοινοτικό μας Γραφείο σημαιοστολίστηκε προκειμένου, έστω με τον λιτό αυτό τρόπο, να συμμετέχει και το χωριό μας στον αυριανό εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καλλωπισμός του Κοινοτικού μας Γραφείου ήταν απολύτως επιβεβλημένος, καθώς είχε χρόνια να συντηρηθεί και οι φθορές του ήταν εμφανείς. Μάλιστα όπως μας ανέφερε η Πρόεδρος της Κοινότητάς μας κυρία Γεωργία Φλαμιάτου, το αμέσως επόμενο διάστημα μας περιμένουν και άλλες ευχάριστες ειδήσεις, κάτι που οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ μας.

Πηγή: poulatakefalonias.gr