Ένα πανηγύρι – γιορτή για τον ΑΟ Σάμης (pics)

Με το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού και την Λιτάνευση της Εικόνας του Άη Γιάννη στον Καραβόμυλο ξεκίνησαν οι χοροί.

Ένα Πανηγύρι που έχει γίνει θεσμός, ένα πανηγύρι-γιορτή για τον ΑΟ Σάμης, ένα πανηγύρι που διοργανώνει κάθε χρόνο στην Πλατεία στον Καραβόμυλο Διοίκηση, παίκτες και φίλοι του ΑΟΣ.

Και χτες ήταν, σχεδόν, όλοι τους εκεί. Στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης. Στην ψησταριά, στα αναψυκτικά, στα ταμεία.

Ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του και αυτό το Πανηγύρι (από την ηγεσία παρευρέθηκε μόνο ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Καραβομυλου κ. Βασίλης Μωραϊτης) και φυσικά η ορχήστρα του Μάκη Παππά δεν τους άφησε να ξεκουραστούν στα τραπέζια τους.

Η έναρξη έγινε με το Χρ.Χαρίτο και το καταπληκτικό μπουζούκι του, τον Μάκη Σκλαβουνάκη και τον Ν.Φιλιππάτο να μας ξεσηκώνουν με αγαπημένα ορχηστρικά ακούσματα.

Το μουσικό σχήμα πλαισίωσαν αργότερα ο Λαμπρογιάννης Πεφάνης με το μαγικό βιολί του, η Νάνσυ Καρβουνιάρη και ο αγαπημένος Μάκης Παππάς στο τραγούδι.

Για ακόμα μιά χρονιά τα Κεφαλονίτικα τραγούδια είχαν την τιμητική τους και η πίστα αναστέναξε έως αργά τα μεσάνυχτα.

Πρώτα βεβαίως έφαγαν λαχταριστά ζουμερά σουβλάκια και νοστιμότατη παραδοσιακή κρεατόπιττα αλλά και λουκουμάδες από τα “Λουκουμάκια” και μετά άρχισαν τους χορούς.

Αρκετοί είχαν την τύχη με το μέρος τους και έφυγαν παίρνοντας και από ένα δώρο. Τα δώρα που κλήρωσε ο ΑΟΣ ήταν πολλάάάάά και ενδιαφέροντα.

Καλή αθλητική χρονιά….. Τις αμέσως επόμενες ημέρες η ομάδα μας ξεκινά εντατικές προπονήσεις. Ραντεβού στα γήπεδα….

Αριστέα Χαριτάτου

Πηγή: www.kefalonianews.gr & https://kefallonias.blogspot.com