Ένας άλλος Ανουσάκης στην εκδήλωση του δήμου Αργοστολίου -Ενωτικός και με χαλαρή διάθεση (εικόνες)

Όσοι είδαν από κοντά αλλά κυρίως όσοι άκουσαν τον Νίκο Ανουσάκη στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση του δήμου Αργοστολίου για το κόψιμο της Βασιλόπιτας εξεπλάγησαν.

Κι αυτό γιατί ο Νίκος Ανουσάκης άφησε για λίγο στην άκρη την σκληρή κριτική απέναντι στη δημοτική αρχή Μιχαλάτου μιλώντας με ενωτική διάθεση. Κάτι που όπως μαθαίνουμε εξέπληξε ακόμη και τον οικοδεσπότη της βραδιάς Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Στο περιθώριο των χαιρετισμών για το νέο έτος ο Νίκος Ανουσάκης μίλησε ενωτικά ενώ έδωσε συγχαρητήρια προσωπικά στο Θεόφιλο Μιχαλάτο για την άκρως πετυχημένη πολιτιστική εκδήλωση.

Χαμογελαστοί Θεόφιλος Μιχαλάτος και Νίκος Ανουσάκης

Αξίζει: Για την ιστορία ο επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης «Δήμος Αργοστολίου -Παρόν και Μέλλον» δεν πήγε μόνος του στο θέατρο.

Το βράδυ της Κυριακής τον Νίκο Ανουσάκη συνόδευσαν περίπου στα 23 στελέχη του συνδυασμού του.
Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον δημοτικό σύμβουλο και φυσικοθεραπευτή Νίκο Παπαδάτο, τον πρώην Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Γιώργο Τζωρτζάτο, τον πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και καταξιωμένο τοπογράφο Αντώνη Κατσιγιάννη, τον πρώην Λιμενάρχη Γιώργο Καλιτσουνακη, τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς -δικηγόρο Μάκη Παπαναστασατο, την δικηγόρο Γερασιμουλα Θεοδωρακατου, τον πρώην Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικου Συλλόγου Μιχάλη Μαρκάτο, την φιλόλογο Μαρίνα Μηνιάτη, τον έμπορο Γεράσιμο Αραβαντινό, την ομογενή Πώλα Κοσμετάτου κ.α.