Παρατηρώντας με ιδιαίτερη σχολαστικότητα τις κινήσεις που κάνουν οι συν αυτώ του Αλέξανδρου Παρίση, αντιλαμβανόμαστε ότι στόχος δεν είναι τόσο η επικράτηση στο δήμο Αργοστολίου που, ούτως ή άλλως, θεωρείται μια χαμένη υπόθεση, όσο η ισχυροποίησή τους στους δύο νεοσύστατους, του Ληξουρίου και της Σάμης!

Βλέποντας το “τσουνάμι” των αποκαλύψεων να έρχεται και οι κάτοικοι της πρωτευούσης του νησιού να συνειδητοποιούν το μηδαμινό έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, οι συνεργάτες του Παρίσηέχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις δύο άλλες περιοχές. Αφενός με την συστράτευση των Γιώργου Κατσιβέλη και Μιχάλη Γάκη αντίστοιχα και αφετέρου, με τη δημιουργία “δορυφόρων” για τον δεύτερο γύρο. Μικρότερων, δηλαδή, συνδυασμών, που θα έχουν ως στόχο να προσφέρουν βοήθεια στους δύο πρώτους, αν και εφόσον περάσουν στο δεύτερο γύρο. 

Για ποιο λόγο, τώρα, κόπτονται οι συνεργάτες του νυν δημάρχου για τα δρώμενα στους άλλους δύο δήμους; Προφανώς, διότι οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν ολοένα και πιο κοντά και επιδίωξή τους είναι η εκλογή δικού τους υποψηφίου, που θα αποτελέσει μια “σανίδα σωτηρίας”.

Μόνο που ο κίνδυνος να μην αναλάβουν τον δημαρχιακό θώκο, ούτε ο ο Γιώργος Κατσιβέλης, ούτε ο Μιχάλης Γάκης ελλοχεύει. Οι αντιδράσεις τόσο στο Ληξούρι όσο και στη Σάμη για την απαξίωση των περιοχών από συνεργάτες του Αλέξανδρου Παρίση είναι ξεκάθαρες όσο και έντονες…

Τα πάνδεινα έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια οι δύο περιφέρειες αλλά και οι κάτοικοι αυτών και η σύνδεση υποψηφίου με το Μέγαρο θα είναι επιζήμια και καταστροφική. 

Αναδημοσίευση από www.kefaloniatimes.gr