Δυναμικό παρόν υπέρ της «Δημοτικής Συμπολιτείας»

Η χθεσινοβραδινή συγκέντρωση ήταν ένα ακόμη μήνυμα συσπείρωσης και τελικής επίθεσης για την Κυριακή της 26ης Μαΐου.

Η συμμετοχή του πλήθους των κατοίκων του Πόρου στο κοινοτικό κατάστημα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Πραγματοποιήθηκε λεπτομερής ανάλυση του προγράμματος του υποψηφίου Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου για την περιοχή και παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Πόρου.

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από νέα, δυναμικά στελέχη, τα οποία μαζί με παλιούς καταξιωμένους αγωνιστές δημιουργούν μια δυναμική ομάδα που θα δώσει τις μάχες που χρειάζεται η περιοχή τα επόμενα χρόνια.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η εγκατάλειψη της συγκεκριμένης περιοχής τα τελευταία χρόνια, τόσο σε έργα υποδομών όσο και στον πολιτισμό, τον τουρισμό και στις υπηρεσίες του Δήμου στην καθημερινότητα του πολίτη.

Άμεση προτεραιότητα για τον Πόρο αποτελεί το Λιμάνι, μέσω του οποίου διακινούνται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και πραγματοποιείται η τροφοδοσία εμπορευμάτων ολόκληρης της Κεφαλονιάς, οι ελλιπείς εγκαταστάσεις της χερσαίας ζώνης του λιμένα, οι πλωτές εξέδρες για τα τουριστικά σκάφη, ο βιολογικός καθαρισμός και η αποχέτευση του Πόρου καθώς και η δίκαιη κατανομή εσόδων του Λιμενικού Ταμείου.

Η «Δημοτική Συμπολιτεία» απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα των κατοίκων, οι οποίοι ανυπομονούν οι περιοχές τους να κάνουν πλέον βήματα μπροστά και όχι στάσιμα όπως βρίσκονται τα τελευταία χρόνια.

Το παρών στην συγκέντρωση έδωσαν ο π.Νομάρχης και Δήμαρχος Γεράσιμος Μεταξάς, ο π. Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζαπάντης, ο π Πρέδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βασίλης Καμπίτσης και ο πΑ/Δήμαρχος Ελειού Πρόννων Παναγής Σιμωτάς.

Την παρουσίαση έκανε ο υποψήφιος για την τοπική κοινότητα Πόρου Βασίλης Αντζουλάτος.

Υποψήφιοι Εκλογικής Περιφέρειας Ελειού Πρόνων:

Ασημίνα Γαβριελάτου

Γεώργιος Θωμάς

Νικόλαος Κουρκουμέλης

Πολυξένη Ρουμελιώτη

Γεράσιμος Σιμωτάς

Γεράσιμος Τζαμαρίας

Υποψήφιοι Κοινότητας Πόρου ΔΕ Ελειού Πρόνων

Βασίλης Ατζουλάτος

Οδυσεύς Γαλιατσάτος

Διονύσιος Κρητικός

Αικατερίνη Μανταλβάνου

Χενριέτε Γιοχάνα Μεταξά

Πολίτης Μηλιαρέσης

Αγάθη Παπαδάτου

Ντίνα Τσιγγούνη

Επιμέλεια: Χριστίνα Αντωνίου

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Προηγούμενο άρθροΜιχαλάτος: Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στον Πόρο
Επόμενο άρθροΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ…ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ