Έρχεται το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο αλλά η εικόνα στο “μπαστούνι” δεν είναι η καλύτερ!

Παρασκευή 4 Μαϊου προσεγγίζει και ρίχνει άγκυρα στο μπαστούνι Αργοστολίου το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν. Το “Europa” ρίχνει άγκυρα τις 8 το πρωϊ.

Αλήθεια ποιά είναι η πρώτη εικόνα που αντικρύζουν οι τουρίστες πατώντας το πόδι τους στο παραδεισένιο νησί μας;

Λίγες μέρες πριν έρθει το “Europa” επισκεφτήκαμε το μπαστούνι….

Ναι μεν, το Λιμενικό Ταμείο εκτέλεσε κάποιες εργασίες. Αλλά η πρώτη εικόνα του επισκέπτη πρέπει να είναι η καλύτερη. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τα φλας ανάβουν για τα καλά και οι εμπειρίες που μοιράζονται επιστρέφοντας στην πατρίδα τους ίσως και να μην είναι οι καλύτερες.

Ας φροντίσει το Λιμενικό ταμείο να καθαρίσει τον χώρο από τα αγριοχορτα που έχουν ξεπεράσει το ένα μέτρο, ας βάλει έναν άνθρωπο να σκουπίζει και να μαζεύει τα σκουπίδια από την στιγμή που βλέπουμε ότι υπάρχουν ασυνείδητοι οι οποίοι κάνουν το παν για να βρωμίσουν και να καταστρέψουν τον χώρο. Να μπουν σακούλες στους κάδους σκουπιδιών, έτσι ώστε να μην φτάνουν τα σκουπίδια στον πάτο της θάλασσας. Ας αφαιρεθεί επιτέλους αυτή η σκουριασμένη πινακίδα από την στιγμή που δεν μπορεί να επιδιορθωθεί. Ας ευπρεπιστούν οι τουαλέτες ! Ας αφαιρεθούν τα γκράφιτι από τα παράθυρα και τους τοίχους του γραφείου πληροφοριών. Να προσλάβει σεκιουριτάδες 24ωρης βάρδιας το Λιμενικό Ταμείο, αν μην τι άλλο για την σεζόν, προκειμένου ο χώρος να παραμένει καθαρός.

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ….

      

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr