Εσείς ψηφίσατε την Κεφαλλονιά ως τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό της Ευρώπης για το 2021; Αν όχι, μην χάνετε χρόνο!

Μόλις πέντε ημέρες απέμειναν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάδειξης του κορυφαίου τουριστικού προορισμού της Ευρώπης για το 2021, καθώς στις 10 Φεβρουαρίου τελειώνει η μεγάλη on line ψηφοφορία που διοργανώνει ο τουριστικός ιστότοπος «European Best Destinations».

Ας μην χάσουμε την μοναδική αυτή ευκαιρία προβολής και συνεπώς ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος της Κεφαλλονιάς και ας στηρίξουμε όλοι την υποψηφιότητα του νησιού μας επιλέγοντάς το στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2021

Ανεξάρτητα πάντως από το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, πρόκειται αναμφισβήτητα για μία σημαντική διάκριση για την Κεφαλλονιά, καθώς και οι 20 υποψηφιότητες αποτελούν εμβληματικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη όπως η Ρώμη, το Παρίσι, η Βιέννη, η Φλωρεντία και τα Κανάρια Νησιά, που προσελκύουν εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι εξαιρετικά απλή, γρήγορη και ανέξοδη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε click στην φωτογραφία που αντιστοιχεί στην Κεφαλλονιά, ώστε να καταγραφεί ηλεκτρονικά η ψήφος μας.

Όσοι δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα, μην χάνετε χρόνο. Αλλά και όσοι έχετε ήδη λάβει μέρος στην ψηφοφορία, μπορείτε να επιλέξετε το νησί μας εκ νέου, καθώς επιτρέπεται να ψηφίζει κάποιος μία φορά κάθε επτά ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, την υποψηφιότητα της Κεφαλλονιάς, αλλά και τον ιστότοπο «European Best Destinations» μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο.

http://www.poulatakefalonias.website/archives/21017

Καλή επιτυχία Κεφαλλονιά μας!

Πηγή: poulatakefalonias.gr