Επιβεβαιώθηκα! Διότι η πολιτική θύελλα που σας έγραφα ήρθε και αφορά τον Πεζόδρομο της Παναγή Βαλλιάνου! Οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης δεν αστειεύονται από ότι φαίνεται. Τα έγγραφα-ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι μπαίνουν σε «περιπέτειες» αιρετοί αλλά και υπάλληλοι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ελεγκτές επιρρίπτονται ευθύνες στους:

Α. στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου της παράταξης του Δημάρχου Α. Παρίση και σε όσα μέλη του ΔΣ ενέκριναν την πληρωμή νέων εργασιών και του σύνολο του ποσού των απροβλέπτων της σύμβασης του έργου της ανάπλασης της οδού Π. Βαλλιάνου. Με απλά λόγια : παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο και καταλογισμού του συνολικού ποσού των απροβλέπτων εργασιών στους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας και όσων άλλων μελών του ΔΣ ψήφισαν ΝΑΙ.

Β. Στην μισή Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κεφαλλονιάς (υπηρεσιακά στελέχη-επιβλέποντες-επιτροπές παραλαβής και ο αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών) όσον αφορά το μέρος της εισήγησής τους για την έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του εν’ λόγω έργου με συνέπεια πειθαρχικές περιπέτειες και γι΄ αυτούς.

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Προηγούμενο άρθροΜιχάλης Γάκης: Σε Μεσοβούνια & Βασιλικάδες (pics)
Επόμενο άρθροΑνδραβίδα: Σε πλατείες και δρόμους διανυκτερεύουν πολλοί κάτοικοι-Κλειστά τα σχολεία(ΦΩΤΟ)