Η κυριαρχία της Γιάννας Κουλουμπή στη ΝΔ των νησιών μας επιβεβαιώθηκε στις εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή 24 Οκτωβρίου.
Εκτός του ότι εκλέχθηκε, χωρίς αντίπαλο, εκ νέου πρόεδρος της ΔΕΕΠ η κα Κουλουμπή “πέρασε την γραμμή της” όσον αφορά το ζήτημα των συνέδρων.
Έτσι λοιπόν, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη στο συνέδριο της ΝΔ στην Αθήνα θα εκπροσωπήσουν κατά σειρά εκλογής, ο Νίκος Ορτετζάτος, ο Θάνος Κουλουμπής και η Ιουλία Γασπαρή, που εκλέγεται λόγω ποσόστωσης.

Νέα Διοικητικά Συμβούλια στις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας

Ανανέωση είχαμε στις τοπικές επιτροπές της ΝΔ, ήτοι τις Δημ.Τ.Ε.. Πλέον αυτές θα είναι 3 για την Κεφαλονιά και 1 για την Ιθάκη.
Στην Κεφαλονιά είναι η Δημ.Τ.Ε. Αργοστολίου, με πρόεδρο τον Γεράσιμο Παπαναστασάτο, Παλικής με πρόεδρο τον Μπάμπη Κατσιβέλη και Ελειού Πρόννων με πρόεδρο τον Παναγή Βαγγελάτο. Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ε. Ιθάκης είναι ο Σπύρος Γριμποβιώτης.
Μαζί με τα νέα ΔΣ θα κληθούν να εδραιωθούν με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους στην τοπική κοινωνία, ενώ θα σηκώσουν το βάρος των επόμενων βουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πηγή: ekefalonia.gr

Προηγούμενο άρθροΚαταδίωξη Πέραμα: Το απολογητικό υπόμνημα των 7 αστυνομικών
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: O μύλος του Δυσσέα στα Δαυγάτα