Έξω τα “βόθρο-sites της διαπλοκής” – Ο Λυκούδης τραγουδάει Τζίμη Πανούση

Η συνταγή είναι απλή: Όποιος δεν ταυτίζεται με τις απόψεις μας, όποιο μέσο δεν στηρίζει τις θέσεις μας τότε ή “χαφιές” είναι ή …βοθρο-site. Τρίτη λύση δεν υπάρχει ή τουλάχιστον, δεν μας την έχουν υποδείξει ακόμα.

Δεν έχει περάσει προφανώς από το μυαλό των “αρχόντων” της Κεφαλονιάς ότι δεν υπάρχουν μόνο χειροκροτητές και “παπαγαλάκια”…

Δεν έχει περάσει προφανώς από το μυαλό αυτών που κυβερνούν τον τόπο το ενδεχόμενο ότι κάποιος δεν θέλει να στηρίξει τα “κακώς κείμενα”…

Δεν έχει περάσει προφανώς από το μυαλό τους ότι κάποιοι δεν επιθυμούν την εικονική πραγματικότητα που προσπαθούν να στήσουν και η οποία είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας ελέω εκλογών.        

Διαβάσαμε πριν από καιρό τον Άγγελο Κωνσταντάκη ν’ ανακαλύπτει “χαφιέδες” για τις παρατυπίες που έχουν γίνει στο δήμο και χθες το βράδυ τον Διονύση Λυκούδη να χαρακτηρίζει τις ιστοσελίδες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του νησιού “βοθρο-sites”, επειδή ασκούν κριτική στα έργα που γίνονται στην κυανή ακτή.

Και είναι απόλυτα φυσιολογικό να το πράττουν λόγω της άκρατης αλαζονείας που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο δήμο αλλά και του συγκεντρωτισμού που τους διακρίνει. 

Αφιερώνουμε λοιπόν, στον Διονύσιο Λυκούδη, εκλεκτό μέλος της δημοτικής αρχής, το ρεφρέν του τραγουδιού του αείμνηστου Τζίμη Πανούση “Που μ’ έριξες μανούλα μου μέσα σ’ αυτόν το βόθρο, είχα όνειρα για Νταρτανιάν και με φωνάζουν Πόρθο…”