Άλλη μια νέα υποψήφια με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Η Ευαγγελία Σισικοπούλου, είναι μια ακόμα γυναίκα που πολιτεύεται στην τοπική αυτοδιοίκηση και αυτό γιατί δεν θέλει να είναι αμέτοχη σε ότι συμβαίνει στην Κεφαλονιά. Ξεκίνησε αναφέροντας (με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου και της άφιξης κρουαζιερόπλοιων) ότι ο τουρισμός είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα αυξηθεί και άλλο, όμως πρέπει να υπάρξουν υποδομές για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι τουρίστες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι.

Όταν ρωτήθηκε πως αποφάσισε να πάρει μέρος στις εκλογές απάντησε: «Όταν μου έγινε η πρόταση έψαχνα λόγους για να αρνηθώ. Είδα όμως έναν δεκτικό άνθρωπο, σε ιδέες και νέους ανθρώπους και κάπως έτσι πήρα την απόφαση».

Η καλεσμένη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα της καθημερινότητας. Αφού σχολίασε το πόσο αφιλόξενη είναι πλέον η Κεφαλονιά από άποψη υποδομών , έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα πολιτισμικά και επισήμανε σχετικά με διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται τα καλοκαίρια, ότι Κεφαλονιά δεν είναι μόνο το Αργοστόλι και πρέπει η κάτοικοι όλων των περιοχών να έχουν την ίδια πρόσβαση σε εκδηλώσεις.

Ο πολιτισμός όμως δεν είναι μόνο οι εκδηλώσεις, αναφέρθηκε και στους αρχαιολογικούς χώρους οι οποίοι παραμένουν κλειστοί, όπως και το αρχαιολογικό μουσείο, όπου εδώ και χρόνια… φτιάχνεται!

«Οι γυναίκες δεν διαφέρουν από τους άντρες». Αυτή ήταν η απάντηση της κας Σισικοπούλου σε ερώτηση για την γυναίκα στην πολιτική. Στο τέλος επισήμανε, ότι είναι έτοιμη να βοηθήσει όσο μπορεί και είναι έτοιμη για προκλήσεις.

Αναδημοσίευση από www.965.gr