Το θέμα της ημέρας σήμερα δεν είναι άλλο απ’ την απονομή του πρώτου βραβείου για την καλύτερη διπλωματική μεταπτυχιακή εργασία στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά απ’ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με μηνύματα υπέρ της ειρήνης αλλά και σεβασμού του διεθνούς δικαίου κι έχοντας στο πλευρό του τον συμπατριώτη μας Καθηγητή Νικόλα Φαραντούρη, Διευθυντή του μεταπτυχιακού προγράμματος.

Η εργασία της φοιτήτριας κ. Τσιτιλάκου για  το παράνομο Τούρκολυβικο Μνημόνιο ήταν αυτή έλαβε το πρώτο από τα πέντε βραβεία που δίνονται μετά την πρωτοβουλία του Αλ. Τσίπρα να δωρίσει το διεθνές βραβείο που έλαβε ύψους 36.000 ευρώ σε πανεπιστημιακά τμήματα.


Αξίζει:  Ο συμπατριώτης μας Νικόλας Φαραντούρης αναμφισβήτητα αναδεικνύεται σε πρόσωπο της επικαιρότητας όχι μόνο λόγω της ενέργειας και της ακρίβειας αλλά και για πολλές άλλες ακαδημαϊκές και πολιτικές πρωτοβουλίες του στον τομέα της οικονομίας, της υγείας, των εξωτερικών σχέσων και της εκπαίδευσης κάτι που ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης κάνει περήφανη την Κεφαλονιά, στην οποία πάντα αναφέρεται με ενθουσιασμό στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Πηγή: ekegfalonia.gr

Προηγούμενο άρθροΛατινοπούλου: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από τη Δανάη; Τι είπε για ΝΔ, Μπογδάνο
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Παντελειού στο Γηροκομείο, στήριξη στην πρόεδρο Άννα Ζαπάντη