Γ. Κωνσταντάτος: Το παραλάβαμε ξερή αλάνα, το μετατρέψαμε σε ένα μικρό Παράδεισο!

Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο Αγίας Παρασκευής Ελληνικού:
Το παραλάβαμε ξερή αλάνα, το μετατρέψαμε σε ένα μικρό Παράδεισο!

Σήμερα ανοίγει τις πύλες τους για να υποδεχτεί τους κατοίκους μας το αναγεννημένο πάρκο της Αγίας Παρασκευής που ως διοιίκηση φτιάξαμε από το μηδέν ( στη πρώτη φωτό βλέπετε πως το παραλάβαμε ξερό και σκοτεινό) και όπως είχαμε δεσμευτεί θα αναβαθμίζουμε διαρκώς. Ίσως το μόνο που μπορεί να συγκριθεί σε ομορφιά μαζί τους σε όλη την Νότια Αθήνα με δράσεις για όλες τις ηλικίες είναι το αντίστοιχο που φτιάξαμε στην Ανεξαρτησίας (208) και απολαμβάνουν χιλιάδες επισκέπτες!

Φυτέψαμε εκατοντάδες δέντρα λουλούδια και μυρωδικά, δημιουργήσαμε ένα ποδηλατόδρομο για τους μικρούς μας φίλους, γήπεδο 5χ5 , υπαίθριο γυμναστήριο, τραπέζια πινγκ πονκγ , σύγχρονη παιδική χαρά , πάρκο σκύλων και βοτανόκηπο και φυσικά τραπεζόπαγκους και κιόσκια για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες το πικ νικ τους ενώ θα λειτουργήσει κανονικά ο θερινός κινηματογράφος.

Δίνουμε ζωή σε όλες τις παραμελημένες γειτονιές της πόλης μας καθημερινά με έργα ουσίας και ανάπτυξης που έχουν ως αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να τα επισκέπονται ακόμα και από άλλους Δήμους.
Συνεχίζουμε δυναμικά την Αναγέννηση της πόλης μας.

Γιάννης Κωνσταντάτος

Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Αναδημοσίευση από www.portoni.gr