Γακης: Μόνος σκοπός να αγωνιστούμε για τον νεοσύστατο Δήμο Σαμης

Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Δύναμη” για τον Δήμο Σάμης από τον επικεφαλής της παράταξης Μιχάλη Γάκη. Δυναμικό παρών έδωσαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σπύρος Σπαθής,  Βασίλης Κοκόσης, Γιάννης Γασπαρής, Μαρία Σταματελάτου, Βαγγέλης Καλλιβωκάς και Αλέξης Ποταμιάνος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος για το νέο Δήμο Σάμης, Μιχάλης Γάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος και σίγουρος για την νίκη του συνδυασμού στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές τις 26ης Μαϊου. Αμέσως μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου ο Μιχάλης Γάκης δήλωσε: “Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η κατάρτιση του Συνδυασμού “Ανεξάρτητη Δύναμη”. Ευχαριστώ θερμά τους υποψηφίους που με εμπιστεύτηκαν με μόνο σκοπό να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τον νεοσύστατο Δήμο Σάμης. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!”

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Δύναμη” είναι πολυσυλλεκτικό καθώς  αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο της αυτοδιοίκησης αλλά και νέους με όρεξη για δουλειά και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους

Αναδημοσιευση από www.portoni.gr