Για τα …καρναβάλια η δημοτική αρχή – Σηματοδότησε την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας

Ο πήχης των προσδοκιών έχει πέσει πολύ χαμηλά. Σε βαθμό που η δημοτική αρχή να πανηγυρίζει για τη διοργάνωση ενός αξέχαστου καρναβαλιού στο Ληξούρι! Εφάμιλλο του Ρίο Ντε Τζανέιρο, του θεαματικότερου σόου στο πλανήτη, θα λέγαμε αν δεν γνωρίζαμε το γεγονός.

Κι όμως, η νυν δημοτική αρχή στα τόσα χρόνια θητείας έχει να επιδείξει το καρναβάλι στο Ληξούρι, κάνοντας προσπάθεια να “πουσάρει” στις επικείμενες εκλογές δύο ανθρώπους: Τον Άγγελο Κωνσταντάκη, πρόεδρο της Κοινωφελούς επιχείρησης του δημου και τον Γιώργο Κατσιβέλη, υποψήφιο δήμαρχο Ληξουρίου. Διότι, ως γνωστό, το σύστημα του Αλέξανδρου Παρίση με τη μέθοδο του franchising πριμοδοτεί από την μια πλευρά τον Κατσιβέλη (Ληξούρι) και από την άλλη, τους Γάκη, Καφτρίλια!

Αντί, λοιπόν, να παρουσιάσουν στο Ληξούρι το έργο που έκαναν, πολλώ δε μάλλον μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2014, τα μέλη της αποτυχημένης δημοτικής αρχής πανηγυρίζουν για το καρναβάλι, που θα μας μείνει αξέχαστο. Προφανώς, όμως και δεν θα είναι το μοναδικό αξέχαστο γεγονός από τη θητεία του Παρίση. Αξέχαστη θα είναι και:

  • Η ανεπάρκεια να διαχειριστεί σοβαρά θέματα.
  • Η ανικανότητα να βελτιώσεις τις υποδομές.

Σκεφτείτε πόσο χαμηλά έχει ο πήχης, ώστε οι Κωνσταντάκης και Κατσιβέλης να επικαλούνται μια γιορτή για να μας πείσουν ότι πέτυχαν στο έργο τους κατά τη διάρκεια της θητείας. Κρίμα…