Γιώργος Τσιλιμιδός για τα έργα στο Αργοστόλι: Οι μελέτες έγιναν από εμάς-Δεν ήταν αυτός ο αρχικός σχεδιασμός

Ο Γιώργος Τσιλιμιδός , τέως Δήμαρχος, νυν περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Η αγάπη του για τον τόπο τον ώθησε όπως είπε ο ίδιος να ασχοληθεί ξανά με τα δημοτικά, με μια παράταξη η οποία θεωρεί πως είναι αυτή που μπορεί να προσφέρει και να κάνει καλύτερη την ζωή των δημοτών.

Αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται και επισήμανε ότι οι μελέτες έγιναν επί των ημερών του, δεν ήταν αυτός ο αρχικός σχεδιασμός και τέλος δεν είχαν γίνει εξ αρχής οι προβλέψεις για παρκινγκ και γενικότερα για το κυκλοφοριακό. Τόνισε δε, ότι πλέον η δημοτική αρχή δεν αφήνει καμία μελέτη στους επόμενους.

Ο κος Τσιλιμιδός, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλές περιοχές του νησιού εγκαταλείφτηκαν αλλά όπως είπε η παράταξη στην όποια συμμετέχει δεν πρόκειται να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο καθώς τα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν σε όλες τις περιοχές.

Σχετικά με το σπάσιμο του δήμου τόνισε ότι η απαξίωση των περιοχών εκτός Αργοστολίου ήταν αυτή που οδήγησε στο σπάσιμο και  πως ακόμα και μετά θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση με τους δημάρχους των άλλων δήμων για πληθώρα θεμάτων.

Ακούστε την συνέντευξη