Σε δημοσίευμα του “Κ.Τ.” υπό τον τίτλο “Η Γιάννα Κουλουμπή πρέπει να αποφασίσει: “Ή παπάς-παπάς ή ζευγάς-ζευγάς”…” αναφέραμε ότι ο Γιώργος Κοκκόλης δεν έχει εργαστεί, παρά μόνο ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

;Όπως του επισημάναμε, παρατηρώντας το βιογραφικό στην επίσημη ιστοσελίδα του (πατήστε εδώ) διαπιστώσαμε ότι ναι μεν δραστηριοποιείτε στο χώρο της επικοινωνίας και των ΜΜΕ, εν τούτοις, δεν υπήρξαν λεπτομέρειες της ενασχόλησης του (εταιρίες). Και σε συνδυασμό ότι είναι ο νεαρότερος αντιδήμαρχος, δεδομένου ότι ορίστηκε στην ηλικία των 26 χρόνων, αλλά και μέλος της πολιτικής επιτροπής, θεωρήσαμε ότι έχει εστιάσει την προσοχή του στα αυτοδιοικητικά και την πολιτική. Ουδεμία, συμπερασματικά, πρόθεση είχαμε να τον θίξουμε.

Ο Γιώργος Κοκκόλης μας ενημέρωσε ότι έχει εργασθεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό  
Cafébabel, όπου για την δουλειά του τιμήθηκε το 2012 με το ευρωπαϊκό  
βραβείο «Καρλομάγνος». Παράλληλα εργάσθηκε ως συντάκτης στον ιστότοπο  
iefimerida.gr και ως αρχισυντάκτης στον ιστότοπο koolnews.gr (σήμερα  
reader.gr).

Κατά τα χρόνια που ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ουδέποτε  εγκατέλειψε τη δουλειά του η οποία επικεντρώθηκε στην πολιτική και εταιρική  επικοινωνία.  Συνεργάσθηκε με την εταιρία Spin Communications και  I-dialogue, όπου εκτέλεσαν στρατηγικές για μεγάλους εταιρικούς πελάτες,  πολιτικούς καθώς και υλοποίηση προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Τέλος από το 2017 συμμετέχει στην οικογενειακή εταιρία επικοινωνίας MELON  ΟΕ., την οποία διατηρούν από το 2000.

Αναδημοσίευση από www.kefaloniatimes.gr

Προηγούμενο άρθροΠρος Πρόεδρο ΔΕΥΑΚ Νίκο Ανουσάκη: Εκτός από τις “μεταγραφές” μήπως μπορείτε να μας πείτε πόσο θα καθυστερήσει ακόμη η λειτουργία του Βιολογικού Σκάλας-Πόρου;
Επόμενο άρθροΜε “καρατομήσεις” και απειλές η ΝΔ “τιμωρεί” τα στελέχη που διαφωνούν και ασκούν κριτική-Ποια Κεφαλονίτισσα διαγράφηκε