Η ανιδιοτέλεια μιας γυναίκας, ο Ηγούμενος και ένας ανύπαρκτος δρόμος

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μετά από το ρεπορτάζ της Ελευθερίας Κουλουριώτη, ήρθε στο φως μια πολύ όμορφη ιστορία η οποία έμενε αρκετά χρόνια ηθελημένα στην αφάνεια λόγω της ανιδιοτέλειας μιας γυναίκας.

Παιδιά από το «χαμόγελο του παιδιού» του Αιγίου, επισκέπτονται εδώ και κάποια χρόνια την Κεφαλονιά και πάντα την Μονή της Άτρου, ένα τοπίο που το διακρίνει το φυσικό κάλλος και γαληνεύει την ψυχή του κάθε επισκέπτη. Με την συμβολή μιας γυναίκας – η ίδια παρακάλεσε να μην αναφερθεί το όνομά της- τα παιδιά έρχονται στην Κεφαλονιά με συνοδούς και περνούν ευχάριστες στιγμές.

Δυστυχώς όμως, το να επισκεφτεί κάποιος την Μονή της Άτρου, αποτελεί «περιπέτεια», μιας και ο δρόμος… δεν είναι δρόμος και γενικότερα η πρόσβαση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο ηγούμενος Δανιήλ, ο φύλακας της Μονής, εκφράζει το παράπονό του αλλά πάντα έχει την αισιοδοξία ότι κάτι θα γίνει…

Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας ως αρμόδιος τόνισε (σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Cosmos96,5), ότι το θέμα του δρόμου θα λυθεί και πλέον η πρόσβαση θα είναι εύκολη.

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ το οποίο χωρίζεται σε τρία μέρη.

 

 

Αναδημοσίευση από www.cosmos965.gr