Η απαξίωση των περιφερειών και των συμβούλων από Παρίση – Ποια είναι η «σκληρή ομάδα»;

Ο Παναγής Κοκκόλης, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Αλέξανδρο Παρίση, είπε κάτι στους συγχωριανούς του, κατά τη διάρκεια επισκέψεως του υποψήφιου δημάρχου Σάμης Στέλιου Σπαθή, που σε πολλούς πέρασε στα «ψιλά». «Ποτέ δεν με άφησαν και δεν ήθελα να μπω στην σκληρή τους ομάδα, ποτέ δεν με αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε».

Τι είπε ο Παναγής ο Κοκκόλης; Ότι η δημοτική αρχή έχει «σκληρή ομάδα»! Ουσιαστικά αποκάλυψε ότι ο δήμος κυβερνιόνταν από ένα στενό πυρήνα και ότι οι υπόλοιποι σύμβουλοι δεν είχαν λόγο. Ο Αλέξανδρος Παρίσης, εν ολίγοις, διοικούσε με ένα μικρό αριθμό συμβούλων και απαξίωνε τους υπόλοιπους συμβούλους, οι οποίοι και εξελέγησαν από τους κατοίκους της Κεφαλονιάς.

Η δήλωση του Κοκκόλη είναι άκρως ανησυχητική και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Εκείνος ήθελε να προσφέρει στην περιοχή του, όμως, δεν τον άφηνε η «σκληρή ομάδα» της δημοτικής αρχής. Ποια είναι ακριβώς, η «σκληρή ομάδα» και για ποιο λόγο δεν του έδινε σημασία; Για ποιο λόγο δεν τον άφησαν να εισέλθει κι αυτός στην «σκληρή ομάδα» και εν κατακλείδι, για ποιο λόγο υπάρχει αυτός ο πυρήνας;

Αναδημοσιευση από www.kefaloniatimes.gr