Την περασμένη Κυριακή πρωί στο ξενοδοχείο Palatino ιδιοκτησίας Βασίλη Ρουχωτά στο Ληξούρι έγινε μάζωξη των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ) και ήταν παρόντες όχι μόνο μέλη της ΝΟΔΕ αλλά και άλλοι προσκεκλημένοι.

Παρόντες ήταν ο Βαγγέλης Λουκέρης, ο Βασίλης Ρουχωτάς, ο τέως περιφερειάρχης Σπύρου Σπύρος, ο Παύλος Παπαδάτος, ο Χαράλαμπος Λυκούδης, ο Γιώργος Κοκόλης, δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας κ.ά.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι από την Τοπική Ληξουρίου παρουσιάστηκαν μόνο τα τρία μέλη πράγμα για το οποίο «ζήτησε» το λόγο από τον παρευρισκόμενο πρόεδρο της τοπικής Σωτήρη Σούλτη, ο Γαβρίλης Δελλαπόρτας .

Η συζήτηση ήταν μάλλον γνωριμίας ήταν και τίποτε ουσιαστικό δεν συζητήθηκε. Δόθηκε μεγάλη έμφαση στην πιθανή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά την ημέρα του Αγίου Γερασίμου. Και όπως φάνηκε επιθυμία όλων είναι να μείνει ο Μητσοτάκης στο νησί μας δύο ημέρες. Μάλιστα ο κ. Βασίλης Ρουχωτάς εξέφρασε την άποψη «ότι αν είναι να έλθει στην Κεφαλονιά και να μην επισκεφθεί το Ληξούρι καλύτερα να μην έλθει».

Ο Παύλος Παπαδάτος είπε ότι αυτός θα έμενε ικανοποιημένος ακόμη και αν ο Κυριάκος ερχόταν μόνο στην Κεφαλονιά για να προσκυνήσει. Τόνισε μάλιστα ότι καλό θα ήταν όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ να είναι ενημερωμένα για τις βασικές αρχές του προγράμματος της ΝΔ, όπως περιληπτικά παρουσιάστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ΔΕΘ. Ο κόσμος περιμένει να ακούσει τι θα κάνει η Ν.Δ., γιατί τα δεινά που έφερε στη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ τα γνωρίζουμε όλοι.

Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιαννούλα Κουλουμπή έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι πρέπει να βρεθούν εκλογικοί αντιπρόσωποι γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές.

Ο Σπύρος Σπύρου ζήτησε και πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στην απόφασή του να κατέβει ως ανεξάρτητος περιφερειάρχης αν και εφόσον δεν του δώσει το χρίσμα η ΝΔ, πράγμα που δεν ενθουσίασε τους παρόντες.

Σε γενικές γραμμές ήταν μία καλή συνάντηση και ο καθένας είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις δικές του απόψεις. Ο Ηλίας Παπαδάτος από την τοπικό Ελείου-Πρόννων εξέφρασε όπως πάντα σωστές και πρακτικές απόψεις, ενώ η κ. Σμαράγδα Σαρδελή έκανε ολόκληρο ταξίδι από την Ιθάκη για να παραβρεθεί.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianmantata.gr

Προηγούμενο άρθροΜπράβο! Ένας Ληξουριώτης πρώτος στον αγώνα 5χλμ της σειράς RUN GREECE ΠΑΤΡΑ 2018 (pics)
Επόμενο άρθροΜε ελικόπτερο ο Κυριάκος στον Αγιο!