Η «ΙΟΥΔΑ ΘΕΟΠΕΣΤΑΤΟΥ»

Στον δρόμο βρήκα ανώνυμο φειγ βολάν, βλακώδες κατά το περιεχόμενο και κακόγραφο ως προς την γλώσσα από ανόητο συντάκτη που δεν γνωρίζει ότι η Βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης λέγεται Θεοπεφτάτου και όχι Θεοπεστάτου.
Το έντυπο αναφερόταν σε «εθνική προδοσία και ιούδες» με αφορμή την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ίσως είναι χρήσιμο οι ανώνυμοι ψευτοπατριώτες να μάθουν πραγματικά και να παραδειγματιστούν από την Ιστορία. Πρέπει να μάθουν που οδηγεί ο «εθνικισμός» και ο μεγαλοϊδεατισμός. Ας δούμε την πρόσφατη Προδοτική τελικά δράση της ΕΟΚΑ Β, ας αξιολογήσουμε την εμπειρία της Κύπρου.
ΕΟΚΑ Β
Μόλις το 1971 ο Γεώργιος Γρίβας(Διγενής) κατέβηκε στην ελεύθερη και ανεξάρτητη Κύπρο η οποία ήταν μέλος του ΟΗΕ με Πρόεδρο τον Μακάριο. Ο Γρίβας, ίδρυσε τότε την οργάνωση ΕΟΚΑ Β με στόχο την ανατροπή του Μακάριου και την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.
Κατά τον Γρίβα και τους Εοκαβήτες ο Μακάριος ήταν «Προδότης» όπως και όλοι οι υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της Κύπρου. Αντίθετα κατά τους πατριδοκάπηλους στην Ελλάδα και την υποστηρικτική στον Γρίβα Χούντα του Παπαδόπουλου ο Γρίβας και η ΕΟΚΑ Β ήταν «εθνική οργάνωση πατριωτών» δηλαδή «ελληναράδων».
Το 1974 μόλις 3 χρόνια μετά την ίδρυση της ΕΟΚΑ Β, ο Μακάριος ανατράπηκε,ο ΕΟΚΑΒιτης Σαμψών ανέλαβε «Πρόεδρος» και αντί για την «Ένωση» οι Τούρκοι μπήκαν στην Κύπρο και βρίσκονται ακόμα εκεί. Το γράφω με την μικρή ελπίδα πως κάποιοι θα αρχίσουν να σκέφτονται.
Έφταναν 3 χρόνια και 200 ακραίοι ψευτοπατριώτες για να διαλύσουν μία χώρα και να οδηγήσουν τον Ελληνισμό σε ακρωτηριασμό.