Η Καντίνα του Μύρτου, άλλο ένα “αγκάθι” για την δημοτική αρχή

Ωστόσο άλλο ένα «αγκάθι» για την Δημοτική Αρχή, αποτελεί και ο Μύρτος. Σήμερα, 29 Μαϊου, ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο δια στόματος αντιδημάρχου Πυλάρου Μιχάλη Γάκη η χωροθέτηση της καντίνας στον Μύρτο.

Ναι καλά διαβάσατε, σήμερα 29 Μάιου!

Η πρόταση του κ. Γάκη πάντως συνάντησε πολλές αντιδράσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Η καντίνα όπως ανακοινώθηκε θα τοποθετηθεί 30μέτρα αριστερά από εκεί που βρισκόταν η παλιά καντίνα, ανάμεσα στην άσφαλτο και το χωμάτινο κομμάτι, ξεσηκώνοντας εκ νέου αντιδράσεις, καθώς ο Διονύσης Αραβαντινός, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» έκανε λόγο για «μπαλώματα και προχειρότητα για την δημοτική Αρχή».

«Με την τακτική των μπαλωμάτων δεν γίνεται τίποτα» ήταν τα λόγια του. «Οκτώ χρόνια αυτό θα έπρεπε να το είχαμε λύσει το ζήτημα και να μην μπορεί να έρθει κάποιος και να μας πει το οτιδήποτε. Έπρεπε να το είχαμε συζητήσει το θέμα πολύ νωρίτερα» τόνισε ο κ. Μινέτος. Η διαδικασία έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά και δυστυχώς φτάσαμε στον Ιούνιο και ακόμα καντίνα δεν έχει στηθεί…

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Πηγή: www.inkefalonia.gr