Η ΩΡΑ ΤΩΝ «ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΩΝ»: Τώρα ήρθε η ώρα για την «κάθαρση». Για μια καθαρή απάντηση.

Θυμάμαι τον εξοχότατο Αντιδήμαρχο-Δήμαρχο Λυκούδη να ελεεινολογεί τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου της Δημαρχίας Τσιλιμιδού κατά την επική ομιλία του στο Δ.Σ της 22-Μαίου- 2015.
Είπε ο Άντρας τότε: «τρώγανε πίνανε δωρεάν στον Πλατύ Γιαλό, τουμπανιάζανε τις κοιλιές και λιάζονταν σαν τους Μπακαλιάρους το μισό Δημοτικό Συμβούλιο»
Εννοούσε ο προσβολέας τους τότε Δημοτικούς Συμβούλους Αργοστολίου, τον εντιμότατο Δάσκαλο Παναγή Κοψαχείλη, Πρόεδρο του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων, τον αξιοτίμητο Πρόεδρο του «Μπάλου» Σπύρο Πεφάνη, τους λαμπρούς επαγγελματίες, επιστήμονες και οικογενειάρχες Διονύση Γασπαρινάτο, Διονύση Ανδρεάτο, Αντρέα Χέλμη, Αντώνη Λουβερδή, Κώστα Βαρτελάτο, Αλέκο Κουνάδη, τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Σπύρο Σαμούρη, τον Πρόξενο της Σερβίας και κόσμημα της τοπικής ζωής Βίκτωρα Ρουχωτά και ιδίως τον αλησμόνητο Γιώργο Σιμάτο.
Με επίγνωση της συκοφαντίας και της Ύβρεως κατηγόρησαν όλους τους σεβαστούς παραπάνω συμπολίτες μας, αδιαφόρησαν για την Τιμή τους, αδιαφόρησαν για την προσωπικότητα τους. Δεν τους ένοιαζε που δεν λέγανε αλήθεια.
Δεν τους απασχολούσε που όλοι οι παραπάνω πάλευαν με ανιδιοτέλεια για μια καλύτερη πόλη.
Προσπάθησαν να τους εξευτελίσουν στην κοινωνία, να τους ισοπεδώσουν, να τους συντρίψουν.
Τώρα ήρθε η ώρα για την «κάθαρση». Για μια καθαρή απάντηση.
Τώρα ήρθε η ώρα «των μπακαλιάρων»
Αναδημοσιευση από www.kefalonitis-onos.blogspot.com