Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ-ΠΑΡΙΣΗ: ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά…Πως τάχα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έχει συμφωνήσει συνεργασία μετεκλογική με τον Αλέξανδρο Παρίση. Ουδέν ψευδέστερο!!! Και φυσικά είναι ένα ψέμα που προέρχεται από τις «παρακάμαρες» του «Μεγάρου» και ενίοτε «συντηρείται» με δηλώσεις στελεχών της Δημοτικής Αρχής (βλέπε Διονύσης Λυκούδης).

Η αλήθεια είναι μία: Ο Μιχαλάτος δεν πρόκειται να συνεργαστεί με Παρίση-Λυκούδη!

Για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι νομικός. Δεν την χρειάζεται απλά. Ο «Κλεισθένης» έχει φροντίσει ώστε ο Δήμαρχος να μπορεί να περνά τα περισσότερα θέματα από τις δύο επιτροπές (Οικονομική και Ποιότητα Ζωής) όπου θα έχει καθαρή πλειοψηφία. Και όσα θέματα πάνε στο δημοτικό συμβούλιο, θα μπορεί στην 2η ή την 3η ψηφοφορία να τα περνά με πλειοψηφία του ενός. Άρα συνεργασία με «Παρίση-Λυκούδη» δεν χρειάζεται.

Ο δεύτερος λόγος είναι πολιτικός. Μπορείτε εσείς να πιστέψετε ότι ο Γιώργος Τσιλιμιδός, ο Σπύρος Σαμούρης, ο Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Διονύσης Μαγουλάς κ.α θα θέλουν ποτέ να συνεργαστούν με τον Παρίση και τον Λυκούδη; Δεν νομίζω! Άρα: Δεν τίθεται θέμα συνεργασίας και όσα κυκλοφορούν προέρχονται από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής μπας και «ψαλλιδίσει» την δυναμική του Μιχαλάτου

Πηγή: www.inkefalonia.gr