????????????????????????????????????

Με αφορμή την εκδήλωση της Ρόδης Κράτσα ο Μανώλης Κεφαλογιάννης πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους όλων των αρχών του νησιού. Συνάντησε εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στα γραφεία της ΝΟΔΕ νωρίς το απόγευμα, έκανε επίσκεψη στο κτήριο της Πυροσβεστικής και του Λιμεναρχείου.

Επισκέφτηκε και συνομίλησε με τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο, όπου μίλησαν για διάφορα θρησκευτικά θέματα.

Ακολούθησε επίσκεψη στο γραφείο της Ένωσης Πολυτέκνων στο Αργοστόλι, όπου ο κ. Κεφαλογιάννης μίλησε με πολύτεκνους και τους εκπροσώπους τους.

Τελευταίος «σταθμός» πριν την εκδήλωση της κας Κράτσα ήταν το Δημαρχιακό Μέγαρο, εκεί τον υποδέχτηκαν θερμά ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής. Ο κ. Κεφαλογιάννης συζήτησε για διάφορα θέματα με τους παρόντες και συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή για τα έργα τα οποία έδωσαν «άλλη όψη» στο Αργοστόλι και στην Κεφαλονιά. «Με Παρίση δήμαρχο, λαμπρό το μέλλον της Κεφαλονιάς», δήλωσε.

Στη συνέχεια μετέβη στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη με τον Αλ. Παρίση, για να παρακολουθήσει την εκδήλωση της υποψήφιας περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα, της οποίας χαιρετίζει την υποψηφιότητα.

?

Αναδημοσίευση από www.ekefalonia.gr

Προηγούμενο άρθροΨΙΧΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ 2019 !!! ” Οι γαμπροί της δημαρχείας”
Επόμενο άρθροΡολόι… μπαμπούλας θα «λέει» την διάρκεια ζωής σου! Δυστοπία ή εξέλιξη με την ψηφιακή ταυτότητα;