Κεφαλονιά: Ήταν το κάτι άλλο -Το άναμμα του Δέντρου έδωσε γιορτινό χρώμα στο Ληξούρι [εικόνες]

Με παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές πλημμύρισε το βράδυ της Παρασκευής η πλατεία Ληξουρίου, όπου έγινε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και σήμανε  την έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Δήμο Ληξουρίου.

Την παρουσίαση της όμορφης εκδήλωσης έκανε -όπως πάντα- ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γεράσιμος Γαλανός

Ο δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης, ύστερα από ένα σύντομο χαιρετισμό, ξεκίνησε με την βοήθεια των μικρών φίλων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου αλλά και της πρωταθλήτριας τεχνικής κολύμβησης Ισμήνης Ευαγγελάτου την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του δέντρου.

Έλαμπε από χαρά και περηφάνια η πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του Συλλόγου «Ποσειδώνας Ληξουρίου», Ισμήνη  Ευαγγελάτου

Νωρίτερα ο κ. Κατσιβέλης είχε παραδώσει τιμητική πλακέτα -την πρώτη με το νέο σήμα του δήμου- στην πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του Συλλόγου «Ποσειδώνας Ληξουρίου», Ισμήνη  Ευαγγελάτου.

Η ευχάριστη βραδιά, στην οποία συμμετείχαν πλήθος μικρών και μεγάλων κατοίκων από την Παλική, ολοκληρώθηκε με το Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Πετρίτσειο Γυμνάσιο που συμμετείχε με χειροποίητες κατασκευές. Η πλατεία γέμισε από κόσμο μιας και ο καιρός ήταν πολύς καλός.

Τα πολύχρωμα φώτα των Χριστουγέννων μάγεψαν μικρούς και μεγάλους

Οι φωτογραφίες για το ekefalonia είναι της Αντριάνας Καραντινού.

Πηγή: ekefalonia.gr