Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα της UEFA Grassroots χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου. Για τις ανάγκες πραγματοποίησης του αθλητικού εκπαιδευτικού προγράμματος την προηγούμενη ημέρα είχε στηθεί ένας μικρός χλοοτάπητας ποδοσφαίρου στην πλατεία Βαλλιάνου.

Το πρόγραμμα UEFA Grassroots έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά και έχει σαν σκοπό την διάδοση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε αγόρια και κορίτσια μικρών ηλικιών μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση.

Στο τουρνουά συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια από 4-11 ετών τα οποία διαγωνίστηκαν σε αγώνες 3Χ3, 4Χ4, 5Χ5 όπου είχαν την ευκαιρία με την βοήθεια των έμπειρων Κεφαλονιτών προπονητών Διονύση Λιονάτου και Δημήτρη Ζησιμάτου πέρασαν ευχάριστα και δημιουργικά βάζοντας πολλά γκολ και κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο χορτάρι.

Σε όλους τους διαγωνιζόμενους μοιράστηκαν πολλά αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα για την συμμετοχή τους. στο πρόγραμμα της UEFA.

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής καθώς και πολλά μέλη της ΕΠΣΚΙ. Την παρουσίαση του προγράμματος είχε αναλάβει ο γυμναστής Νίκος Μεταξάς.

Συγχαρητήρια αξίζουν στην ΕΠΣΚΙ για την άριστη και άρτια διοργάνωση του τουρνουά ποδοσφαίρου UEFA Grassroots.

Αναδημοσιευση από www.portoni.gr